Källängsvägen 36, 5 tr

Källängsvägen 36, 5 tr

Slutpris

5 600 000 kr


Näset— Lidingö

Källängsvägen 36, 5 tr


Slutpris
5 600 000 kr

Näset— Lidingö

Ljus 5:a- Hörnläge -2 badrum- Balkong med kvällssol och garage i huset!

Varmt välkomna hem till denna fina familjebostad med 5 rum, 2 badrum och solig balkong! Belägen i ett högt och fritt hörnläge med storslagen utsikt över Stockholms stad och grönska.

Här finns möjligheten att sätta er egen prägel på bostaden och skapa ert egna hem! Bostaden är mycket ljus tack vare sina många fönster i två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp till bostadens alla rum. Högt hörnläge i huset med fri utsikt över stad och natur. Rymlig balkong i västläge som bjuder på eftermiddagssol fram till solnedgång med fantastisk utsikt över Lidingö, Stockholms stad och Gärdet. Ett mycket praktiskt kök och stort vardagsrum samt möjligheten till 4 regäla sovrum. Ett hem att längta hem till! Närhet till skola, matbutik, naturområden och kommunikationer till centrala Stockholm.

Välkomnade hall med plats för avhängning av ytterkläder. Via hallen når ni bostadens gäst-wc som är fint renoverad. Hallen leder er sedan vidare till sovrumsdelen. Tre rymliga sovrum varav två av dessa ligger i en separat del med eget badrum som är utrustat med tvättmaskin. Sovrummen är alla i bra storlek och rymmer plats för större sängar, garderober samt nattduksbord och skrivbord. Helkaklat badrum med klinker i grått på golv och kakel i ljus ton på väggar. Stort vardagsrum som inrymmer en större soffgrupp, tv-möbel och även matsalsmöbel om så önskas. Väl tilltaget kök med plats till förvaring i skåp med träfärgade luckor. Köket har även en trevlig tillhörande matsalsdel som även går att förvandla till ytterligare ett sovrum eller arbetsrum om så önskas. Här finns matbord och stolar för ett sällskap om ca 6 personer. I anslutning till vardagsrummet finner ni bostadens 3:e sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober som idag nyttjas som ett tv-rum. Stort fönster med trevlig utsikt.
Via vardagsrummet når ni bostadens lyx, balkongen som ligger i ett fritt och ostört läge med vacker utsikt över Lidingö, Stockholm city och Gärdet. Här finns gott om plats för möblemang och växter.

Äkta förening som äger marken.
Föreningen upplåter 36 bostadsrätter och 2 hyresrättslokaler. Garage finns i huset samt parkeringsplatser.
Tvättstuga
Förråd

Kontakta ansvarig mäklare Hampus Schöllin för mer info!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
102 kvm
Avgift
5 259 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
5 av 10 (Hiss finns)
Såld
2021-08-31

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Källängsvägen såldes av oss 2021-08-31. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Källängsvägen.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.