Frötunagatan 16 C

Frötunagatan 16 C

Slutpris

1 850 000 kr


Grossgärdet— Norrtälje

Frötunagatan 16 C


Slutpris
1 850 000 kr

Grossgärdet— Norrtälje

Välplanerad trerummare med fönster åt två håll och balkong i västerläge!

Nu finns chansen att förvärva en smart planerade trea högst upp i huset på Frötunagatan 16 C, Grossgärdet! Ca 72 välplanerade kvm med stora rum och fräscha ytskikt. Balkong i väst, mot gården och nära till allt, som det är på Grossgärdet.
Lägenheten är fördelad på rymlig hall med mycket förvaring, stort kök med fina arbetsytor och smart matplatslösning.
Vidare genom bostaden hittar Ni ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, duschrum med kabin samt det mindre sovrummet där en enkelsäng ryms. Vardagsrummet är ett ljust rum där både matgrupp och en generös soffa får plats. Utgång till balkongen som ligger mot den lugna innergården. Här känner man sig som hemma direkt när man kliver innanför dörren!

På Frötunagatan har Ni endast 400 m till Ica Flygfyren med sitt fantastiska utbud och Flygfältets handelsområde där allt finns att finna. En kort promenad ner till Norrtäljes stadskärna med butiker, kaféer och restauranger gör att detta läge passar gammal som ung. Mitt i stan har Ni förstås nära till skola och förskola så det är bara att välja fritt. Den största anledningen till att Ni ska välja detta område är dock ändå för pendlingsmöjligheterna. Dubbeldäckarna till Stockholm går ofta och är utrustade med wi-fi och annan komfort.

Brf Väktaren är en mycket omtyckt förening med välskötta fastigheter, fina innergårdar och låga månadsavgifter. Gemensam tvättstuga finns i föreningen och även stort vindsförråd och matkällarförråd hör till lägenheten. Detta är ett komfortabelt boende för dig som vill ha närhet till det mesta i mysiga Norrtälje.

Välkommen på visning!


Boarea
71.6 kvm
Avgift
3 264 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Frötunagatan såldes av oss 2024-04-15. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Frötunagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.