Götgatan 3, Hiss

Götgatan 3, Hiss

Slutpris

1 050 000 kr


Centralt - Grossgärdet— Norrtälje

Götgatan 3, Hiss


Slutpris
1 050 000 kr

Centralt - Grossgärdet— Norrtälje

Central etta med hiss

Sällan återkommande tillfälle för dig som söker en central etta med hiss! Med ett riktigt fint läge på Götgatan 3 centralt i Norrtälje ligger denna välplanerade etta med hiss i huset. Här bor du i ett av Norrtäljes mest efterfrågade områden nära stadskärnan med all service, busstation och vårdcentral vid sjukhuset, allt inom cirka 10 minuters promenadavstånd.

Hissen tar dig bekvämt upp till tredje våningen där lägenheten ligger fint med härligt ljusflöde och öppen vy över takåsarna i området. Fransk balkong är ett stort plus. Genomgående en ljus och trivsam lägenhet där ytorna nyttjas på bästa sätt. Ytskikten är välskötta och den upplevs modern i sin utformning och färgsättning. Stort varmförråd med egen dörr hör till lägenheten och ligger bekvämt på entréplan. Brf Tronfalken är en omtyckt förening med stort engagemang för att alla ska trivas. En trevlig innergård med sittgrupper och fina gräsytor med möjlighet att låna grill. En pittoreskt paviljong finns också till förfogande för föreningens medlemmar. Välskötta fastighet både interiört och exteriört med ett luftigt trapphus. En stor och fräsch tvättstuga finns i huset och föreningen har flera parkeringsplatser på gården, just nu finns ledig parkeringsplats med motorvärmare att hyra för 120 kr/månad.

Varmt välkommen på visning av en lägenhet för dig som söker ett komfortabelt boende med hiss och absolut toppläge centralt i Norrtälje.


Boarea
25.7 kvm
Avgift
2 308 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-01-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.