Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Grind / Grindvägen 14B

Totaltrenoverad tvåa på första våningen

I denna totaltrenoverade tvåa på första våningen i populära området Grind, bor du bra med rejält och stilrent kök, sovrum mot öst och rymligt duschrum. Lägenhetens renoveringar har skett under åren 2014-2015 som började med föreningens stamrenovering 2014. Sedan dess har lägenheten fått nytt kök och nya ytskikt i alla rum. Stilrent inrett i ljusa toner med lite ruffa detaljer. Låg avgift, en trappa upp samt balkong i västerläge mot den lummiga gården, gör att detta är ett boende på lång sikt. Bostaden har gott om förvaring med 9 garderober i hallen samt ett stort och ett mindre förråd i källaren. Området Grind ligger endast på kort cykelavstånd till Norrtäljes stadskärna och här går bussen bara ca 50 meter från huset. En kort promenad så är du nere vid Norrtäljeviken och promenadstråken i området är fantastiska. Mataffär på endast 10 min avstånd till fots och samma sak gäller skola. Förskola finns till och med i huset. Här är det bara att flytta in och lägga snickarbyxorna på hyllan! Välkommen på visning!

Norrtälje / Grind
Grindvägen 14B
Final price: 1 410 000 kr
Enclosed: 62 kvm
Community fee: 2 704 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Grindvägen