Grindvägen 34 B

Grindvägen 34 B

Slutpris

1 450 000 kr


Grind— Norrtälje

Grindvägen 34 B


Slutpris
1 450 000 kr

Grind— Norrtälje

Stor tvåa om hela 63 m² med stor balkong fint belägen i populära Grind

Välkommen till denna välplanerad tvårummare om hela 63,9 m² perfekt belägen en trappa upp i omtyckta Grind. Ett boende för dig som uppskattar en bekväm vardag, förråd till lägenheten ligger i markplan i samma uppgång och likaså tvättstugan. Parkeringsplats finns till lägenheten och ingår i månadsavgiften. Planlösningen är mycket uppskattad med fönster åt två håll, lugnt belägen med föreningens gröna ytor utanför åt vardera håll.

Ett stort plus är lägenhetens fina balkong i österläge med härlig förmiddagssol och trevligt gårdsläge, sjöglimt ner mot viken. En perfekt plats att avnjuta alltifrån morgonkaffet till middag på kvällen då balkongen ligger med öppning direkt från köket. Duschrummet är renoverat av föreningen 2013 och mycket fräscht och fint med helkaklade väggar och klinkergolv. Genomgående en ljus och trivsam lägenhet som är ytterst välplanerad med bra förvaring, stor garderob finns i både sovrum och hall. Ljusa färgsättning i lägenheten med vitmålade väggar och vit kulör på köksluckor.

Brf Dalen är en väl omhändertagen förening med fina gemensamma grönytor, husen är nyligen ommålade och hela området upplevs välskött. Området gränsar mot Grindgärdet där du hittar en av stans bästa pulkabackar, en magisk gräsyta som lämpar sig perfekt för lek och spel. Här har du även nära natur med bra promenadstråk. Naturreservatet Lindholmen ligger i närheten och du kan även gå via Norrtäljeviken in mot centrum. Mataffär finns fem minuter bort, skolor och förskolor finns också på promenadavstånd. Fantastiska pendlarmöjligheter, endast en kort promenad till busshållplats där du lätt tar dig vidare till Norrtälje busstation och pendlarbussarna som tar dig med korta mellanrum till Stockholm. Snabbt tillträde möjligt om önskvärt.

Välkommen till en lägenhet där det är lätt att trivas med både bekvämligheter i närområdet och komforten av en stor luftig lägenhet med ett riktigt toppenläge i området!


Boarea
63.9 kvm
Avgift
3 607 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-09-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.