Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Björnö / Mörjarvägen 234

Egen udde med fantastiskt sjöläge i Norrtäljeviken

Unikt läge vid Norrtäljeviken med magnifik havsutsikt. Här seglar havsörnen och sälen simmar förbi utanför altanen. Egna bryggor varav en med segelbåtsdjup, egna sandstränder, klippor och altaner i olika nivåer där du kan njuta av solen och det glittrande havet i avskildhet. Tomten är 6167 kvm varav 3917 kvm är vattenareal (äkta sjötomt). Huset är trivsamt och charmigt med 97 kvm och med utsikt mot havet från alla rum. Öppen planlösning med ett stort kök och allrum med en värmande täljstenskamin. Inglasad altan på framsidan mot den välkomnande trädgården med Jasmine, Honungsros och Klematis där ekorrar och småfåglar trivs. Det finns gästhus, förråd, vedbod samt carport på tomten. Björnö Holmar är en underbar plats med ek och björkbackar och här längst ute på udden rullar havet in från alla håll. Ett fantastiskt sjöställe med avskilt och rogivande läge men med närhet till Norrtälje (15 min) och Stockholm (1 tim).

Norrtälje / Björnö
Mörjarvägen 234
Final price: 7 600 000 kr
Enclosed: 97/20 kvm
Running costs: 28 347 kr/år
Plotarea: 2250 kvm
Rooms: 3 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Norrtälje / Mörjarvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.