Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Håtö / Rävgaddsvägen 50

Fritidshus med stor tomt på populära Håtö!

På vackra Håtö ligger detta trevliga fritidshus om ca 40 kvm med gästhus om 16 kvm. Lättskött, högt belägen tomt om 2 340kvm. Möjlighet till båtplats finns via samfälligheten och fastigheten är redo att nyttjas för säsongen 2016! Huset har allrum med öppen spis med kassett, ett sovrum, kök samt duschrum. För gästerna eller barnen finns gästhuset som även innehar trinettkök. Idag har huset tillstånd för bdt-avlopp. Dock är kommunalt vatten och avlopp bara några månader bort vilket gör att ni aldrig behöver oroa er för gamla avloppstillstånd med passerat "bäst-före-datum" eller andra "hemmalösningar". Avloppsfrågan är stor när ni köper fritidshus och genom anslutningen får ni det bästa och mest bekväma som går att erbjuda! Håtö ligger på ett perfekt avstånd mitt i vackra Roslagen med ca 20 min från Norrtälje via E18.

Norrtälje / Håtö
Rävgaddsvägen 50
Final price: 1 150 000 kr
Enclosed: 40 kvm
Running costs: 16 646 kr/år
Plotarea: 2340 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-05-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Norrtälje / Rävgaddsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.