Rimbogatan 12 B

Rimbogatan 12 B


Vigelsjö— Norrtälje

Rimbogatan 12 B



Vigelsjö— Norrtälje

Det bästa av två världar med natur och stad nära

Varmt välkommen till populära Rimbogatan och dessa trivsamma bostadsrättsparhus. Husen har ett magiskt läge och ligger för sig själva uppe på höjden. Från huset ser du sjön Lommaren. Det här huset är välplanerat där du hittar de gemensamma ytorna som kök, allrum , badrum/tvättstuga samt ett stort förråd på entréplan. En trappa upp har du fyra sovrum, alla av bra storlek samt duschrum. Från andra våningen tar du dig ut på den härliga uteplatsen som angränsar till skogen. Det här är en perfekt plats att njuta på efter en lång dag på jobbet, här kan du koppla av i ett privat läge och njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Föreningen har en egen lekplats som finns nedanför huset.
En kort promenad från huset, med genväg genom skogen, finns Lommarbadet, en härlig plats att vara på för stora och små. Det finns vackra promenadstråk, eljusspår, uppskattad lekplats, ridskola, samt skolor och förskolor.
Vill du gå in till Norrtälje centrum tar det dig ca 15 minuter och om du vill kan du gå den vackra promenadvägen längs Norrtäljeån.
Du har handelstorg i din närhet med ett urval av butiker bland annat två stora välsorterade matbutiker.

Vill du åka buss till Norrtälje busstation, finns hållplats på gångavstånd, Konvaljen. Det går även att gå eller cykla till stationen där du lätt tar dig vidare till bland annat Stockholm, dit SL-buss 676 går med korta mellanrum.
Norrtälje stad erbjuder en härlig miljö, där gammalt möter nytt. Staden erbjuder en levande stadskärna med både restauranger, butiker och ett rikt kulturliv.

Den här bostaden har det mesta och är värd att upplevas, varmt välkommen på visning!


Boarea
109.9 kvm
Avgift
4 500 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-03-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna parhus på Rimbogatan såldes av oss 2024-03-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Rimbogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.