Sjöbrisvägen 25

Sjöbrisvägen 25

Slutpris

1 670 000 kr


Sundsta— Norrtälje

Sjöbrisvägen 25


Slutpris
1 670 000 kr

Sundsta— Norrtälje

Rymligt fritidshus på plan södervänd trädgårdstomt med ett utmärkt läge i området.

Välkommen till ett rymligt fritidshus med ett utmärkt läge i området. Insynsskyddad stor plan gräsbevuxen tomt inramad av trädgårdshäck. Huset är inrett med en storstuga med eldstad. Arbetskök med äldre maskinell utrustning. Tre sovrum och en klädkammare. Badrum med duschkabin och en kemisk wc. Utgång till inglasat uterum från den inre hallen. På tomten finns en gäststuga med el och fönster i två väderstreck. Förrådsbyggnad med ett förråd och vedbod samt ett plåtskjul för trädgårdsredskap. Huset har ej nyttjas av nuvarande ägare på många år och har därav ett eftersatt underhåll. Huset är byggt 1964 och tillbyggt 1995.

Den plana gräsytan passar ypperligt för lek och spel och här kan både barn och vuxna spela fotboll, kubb, hoppa studsmatta eller bara njuta av den solbelysta tomten. För den trädgårdsintresserade finns det gott om plats för odlingar.

Samfälligheten är en mycket välskött förening som sköter vägarna sommar- som vintertid, badstranden, båtbryggorna och vattenförsörjningen.
Vatten finns tillgängligt året om via samfälligheten och vattenprover tas regelbundet. Samfällighetsföreningen har en egen informativ hemsida www.sundstasam.se.

Härliga omgivningar med bär- och svampskog i närområdet. För den golfintresserade finns golfbanor vid Sundsta Säteri som även erbjuder restaurang och bageri.
Till Stockholm tar det ca 50 minuter och till Norrtälje ca 15 minuter. SL-buss 653 som avgår från Norrtälje stannar i Sundsta med gångavstånd till huset.

Missa inte chansen att förverkliga drömmen om ett fritidshus i natursköna omgivningar med bad och båtmöjligheter i sjön Lommaren.


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
17 561 kr/år
Tomtarea
1 906 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Sjöbrisvägen såldes av oss 2023-09-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sjöbrisvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.