Tranviksvägen 9

Tranviksvägen 9


Tranvik-Ekebyholm— Rimbo— Norrtälje

Tranviksvägen 9



Tranvik-Ekebyholm— Rimbo— Norrtälje

Lantligt belägen villa på stor södervänd sjötomt med närhet till skola och Rimbo Centrum

Välkommen till en vacker södervänd sjötomt om 11 400 kvm varav 4820 kvm är tomtmark och resterande yta är vatten. Huset är byggt 1945 med många vackra originaldetaljer i välhållet skick. Vardagsrum med ekparkettgolv och eldstad (ej kontrollerad). Stora fönsterytor i tre väderstreck och en vacker vy över sjön Syningen. Från vardagsrummet når man balkong under tak som även har trappsteg till trädgården. Köket har delvis originalskåpluckor och är ljust inrett med ljusinsläpp från två väderstreck. Ett sovrum med två rymliga klädkammare. Badrummet är inrett med badkar och wc samt handfat. Källarplan/suterrängvåning är inrett med ett sovrum med utgång till trädgården. Stor tvättstuga med dusch och tvättho samt ålderstigen tvättmaskin. Teknikrum med vedpanna samt ackumulatortankar med elpatron. På tomten finns även ett dubbelgarage byggt 1987 med el och starkströmsuttag.

Tidigare ägare ägnade mycket tid åt trädgården och skapade en trädgård som kan liknas vid en slottspark. Några bilder visar trädgårdens storhetstid och som av grannskapet kallades för "Paradiset". Idag finns förutom växthuset även ett antal äppelträd kvar. Stora lövträd som ek, björk och lönn finns på tomten som insynsskydd i öster. Via gång och cykelväg är det endast 1,5 km till Ekebyholmsskolan som har förskola, grundskola samt gymnasium. Intilliggande villaområde erbjuder förskoleverksamhet för barn upp till 5 år.
Busshållplats finns vid infarten till Tranviksvägen med bussförbindelser till Rimbo inom 5 km. I Rimbo centrum finns ett bra utbud på affärer och allmän samhällsservice samt skolor och sporthallar. Rimbo har ett utmärkt pendlingsläge till Stockholm 55 km, Uppsala 50 km, Arlanda 35 km och Norrtälje 25 km.


Boarea/biarea
75/75 kvm
Driftkostnad
38 696 kr/år
Tomtarea
4 820 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-11-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Tranviksvägen såldes av oss 2023-11-30. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Tranviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.