Kungsvägen 10

Kungsvägen 10

Slutpris

5 100 000 kr


Rosersberg— Sigtuna

Kungsvägen 10


Slutpris
5 100 000 kr

Rosersberg— Sigtuna

Rymlig villa med hel källare!

Välkommen till denna rymliga villa i ett plan med hel källare i populära Rosersberg!

Ett trevligt och välplanerat hus med uteplats i söderläge. Fastigheten ligger som sista hus på sin sida gatan och halva tomten gränsar till allmänning.

Från hallen placerad mitt i villan nås husets mer privata del till vänster. Här finns tre sovrum, badrum och en klädkammare. Ett sovrum används idag som kontor. Badrummet är utrustat med Jacuzzi och i taket integrerade högaltare. Rakt fram från hallen finns det stora vardagsrummet som rymmer både matplats och soffgrupp. Här finns också eldstad samt utgång till uteplatsen. Till höger finns köket med köksö och i hörnet nedgång till källaren.

Källarvåningen bjuder på stora förvaringsmöjligheter med gott om utrymme i flera rum. Idag används dessa bland annat som TV-rum, tvättstuga, matkällare. Här finns också en toalett, samt garage med port på framsidan.

Uppvärmning sker primärt med bergvärmepump (2015) vilket ger låga driftskostnader. Huset har nytt tak (2014), samt är omdränerat och källaren tilläggsisolerad (2019). Vatten- och avloppsrör till gatan är bytta (2008).

På tomten finns växthus, flaggstång, vedeldad badtunna med reningsverk och frostvakt.

Trädgården bjuder på möjligheter både för den som vill fördjupa sig i odling eller bara njuta av grönskan. Det finns bland annat Bok, Lind, Hagtorn, rosor och liljor, utöver fyra sorters äppelträd, körsbär och bigarråer, plommon och päronträd. Hallonbuskar, krusbär, vinbär, rabarber och potatisland.

Rosersberg är ett lugnt samhälle, nära till både naturen och storstaden. Med pendeltåg eller bil tar det 30 minuter till centrala Stockholm. Till Arlanda med bil ca 10 minuter. I Rosersberg finns förskola och skola (1-6), stora möjligheter till idrott, vidsträckta grönområden och många lekplatser. Cykelavstånd till två badplatser.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
141/133 kvm
Driftkostnad
41 992 kr/år
Tomtarea
1 667 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-08-26

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Kungsvägen såldes av oss 2022-08-26. Se alla våra försäljningar i Rosersberg samt även på Kungsvägen.

Boka värdering

Matilda Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.