Search Menu
Bostaden är såld

Saltsjö-Boo - Orminge / Storholmsvägen 126

Välplanerad trea med stor uteplats

Denna hörnlägenhet med tre rymliga rum, välplanerat kök, goda förvaringsmöjligheter, nyrenoverade fönster, stor altan och uteplats ger dig absolut närhet till natur, skolor och förskolor i ett mycket populärt område. Målsättningen med Östra Orminge har varit att behålla så mycket natur som möjligt för att skapa en hög trivselfaktor med tillhörande lugn och barnvänlighet, trafikstörningarna är dessutom små. Här bor du med grannar som stannar länge i området då de uppskattar närhet till mysiga naturområden, bra cykelvägar, gångavstånd till flera sjöar, skolor, dagis, lekplatser och Centrum. I föreningen finns 70 lägenheter fördelade på två gårdar, Q- och R-gården. Här finns alla åldrar representerade, unga som gamla. Till höger i beskrivningen finner du länkar till Nacka Forum, Orminge Centrum samt förskolor och skolor på gångavstånd från lägenheten. Här finns många möjligheter och du bor lugnt och skönt i ett tryggt och barnvänligt område, välkommen hem!

Saltsjö-Boo / Orminge
Storholmsvägen 126
Final price: 3 020 000 kr
Enclosed: 74 kvm
Community fee: 4 295 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: Markplan
Sold: 2016-09-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Saltsjö-Boo / Storholmsvägen