Sidensvansvägen 14C

Sidensvansvägen 14C

Slutpris

6 200 000 kr


Sjöberg— Sollentuna

Sidensvansvägen 14C


Slutpris
6 200 000 kr

Sjöberg— Sollentuna

Modernt radhus med sjönära läge

Modernt kedjehus med tre uteplatser och sjönära läge. Från terrassen är det fin utsikt över villaområdet och viss sjöutsikt. Huset är välplanerat och har fina sociala ytor och tre sovrum i samma våningsplan. Fint Vedumkök med full maskinell utrustning och svarta granitbänkskivor. Ljust och insynsfritt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och en större matgrupp. Entrévåningen har vattenburen golvvärme och frånluftsvärmepumpen ger låg energiförbrukning. Vid entrén finns ett varmbonat förråd och på baksidan finns ett oisolerat förråd.

Här bor du i ett mycket attraktivt villaområde med närhet till Edsviken med badstrand och fina promenadvägar längs vattnet. I närområdet finns matvarubutik, restaurang, gym samt andra butiker, skola samt flera förskolor.

Det är nära till kommunikationer med endast c:a 5 minuter till busshållplatsen och därifrån c:a 15 minuter till Mörby Centrum för byte till tunnelbana, eller c:a 20 minuter till Sollentuna Centrum för byte till pendeltåg som tar dig till Stockholms Central på c:a 15 minuter. Sollentuna Centrum har också ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
128 kvm
Driftkostnad
35 082 kr/år
Tomtarea
195 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-12-15

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna kedjehus på Sidensvansvägen såldes av oss 2022-12-15. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Sidensvansvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.