Search Menu
Bostaden är såld

SOLNA - Frösunda / Gustav Iii:s Boulevard 145

Trerumslägenhet med två balkonger i bästa solläge

Attraktiv trea om ca 85 m² med två fantastiska balkonger som inbjuder till solchanser under dygnets bästa timmar. Här bor ni lugnt med närhet till såväl kommunikationer som grönområden, nöjen och all tänkbar service i populära Frösunda. Bostaden erbjuder en optimal planlösning som är perfekt för både sociala tillställningar som privata stunder. Trevlig hall med gott om utrymme för avhängning och förvaring. Stilrent och fullutrustat kök med rostfria vitvaror från Bosch och matplats för 6-8 personer. Öppen planlösning mot det stora vardagsrummet som ledigt möbleras med både soffgrupp och tillhörande mediamöbel. Två väldisponerade sovrum med utsikt mot föreningens trevliga innergård och flertalet möbleringsalternativ. Fräscht helkaklat badrum inrett med stilrena material och försett med både tvättmaskin och torktumlare. Missa inte denna unika trerummare med två balkonger!

SOLNA / Frösunda
Gustav Iii:s Boulevard 145
Final price: 4 675 000 kr
Enclosed: 85 kvm
Community fee: 4 805 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / SOLNA / Gustav III:s Boulevard