Gustav III:s Boulevard 105

Gustav III:s Boulevard 105

Slutpris

6 200 000 kr


Frösunda— Solna

Gustav III:s Boulevard 105


Slutpris
6 200 000 kr

Frösunda— Solna

Sällan ute!

Den här bostaden på Gustav III Boulevard 105 är en rymlig 5-rumslägenhet med en fantastisk utsikt från dess höga läge. Lägenheten har stora rum som ger gott om utrymme för en familj eller för dem som vill ha extra plats att leva och arbeta i.
En av de främsta egenskaperna i denna bostad är dess stora balkong, som inte bara ger en fantastisk utsikt över området utan också kan glasas in för att användas året runt. Balkongen är ett utmärkt ställe att njuta av en kopp kaffe eller för att bjuda in vänner och familj för en trevlig kväll.
Denna lägenhet har också gott om förvaringsutrymme, vilket är en viktig egenskap för att hålla ordning och reda i hemmet. Köket och vardagsrummet är rymliga och välplanerade, vilket ger gott om utrymme för matlagning, ätande och avkoppling.

- Attraktiv adress
- Våning 4
- Dubbla WC
- 4 sovrum
- Rymliga rum
- Promenadavstånd till Mall Of Scandinavia
- Nära till kommunikationer
- Förutom förråd i bostad har du även ett källarförråd

Försunda är ett lugnt och grönt område beläget i Solna kommun. Området präglas av en blandning av villor och lägenheter och passar perfekt för dem som vill bo nära stadens puls men ändå ha närhet till natur och grönområden.

I Försunda finns flera parker och rekreationsområden som erbjuder möjligheter till avkoppling och friluftsliv. Bland annat finns Råstasjön och Hagaparken i närheten. Försunda har också goda kommunikationer med både tunnelbana och buss, vilket gör det lätt att ta sig till andra delar av Stockholm.

Det finns också flera butiker och restauranger i området, vilket gör det till en bekväm plats att bo på. Sammanfattningsvis är Försunda ett grönt och trivsamt område som passar för dem som söker lugn och ro samtidigt som de vill ha närhet till stadens bekvämligheter.

Välkommen på visning!


Boarea
106 kvm
Avgift
5 604 kr/mån
Rum
5 rum
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2023-04-19

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Gustav III:s Boulevard såldes av oss 2023-04-19. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Gustav III:s Boulevard.

Boka värdering

Basit Malik

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, hindi, punjabi, urdu ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.