Search Menu
Bostaden är såld

Spånga - Spånga - Bromsten / Båtsman stens väg 83

Här finns villan för er som söker sekelskifte med den charm som tillhörde epoken. Huset är putsat och är byggd med ett torn vid sidan som innehåller trapphus och hallar. Villan är byggd 1906 och har 7 rok, boarean ca 150 + 65 kvm. På den vackra tomten om 997 kvm finns förutom träd, buskar och blommor en stor pool. På entréplanet finns ett sovrum, matsal, vardagsrum, badrum samt kök med utgång till altan under tak. Trä- och parkettgolv och ljusa väggar. På övre plan som man når via trapp i torndelen, finns fyra sovrum, duschrum och i ett av rummen även ett tvättrum. Trä- och parkettgolv på hela planet samt ljusa väggar. I källaren finns förberett för WC, dusch, pannrum, tvättstuga och fler rum som inbjuder till många möjligheter, kanske arbetsrum, gym eller spa. På tomten finns ett friliggande garage med förråd intill. Huset ligger nära bussar och med 10 min gångväg till Pendeltåg. Välkomna att se detta charmiga, välskötta, unika hus som byggdes bland dom första i Spånga!

Spånga / Spånga - Bromsten
Båtsman stens väg 83
Final price: 6 200 000 kr
Enclosed: 148/65 kvm
Running costs: 31 700 kr/år
Plotarea: 998 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Spånga / Båtsman Stens Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.