Search Menu
Bostaden är såld

Spånga - Spånga - Bromsten / Sandkullsvägen 18a

Med lugnt läge i Bromsten finner ni "möjligheternas" hus, 9 rok med en totalarea om 214 kvm. Huset är i mycket gott skick och uppvärms med bergvärme. Successivt är allt renoverat sedan 2005 fram till idag. I anslutning till köket finns en härlig stor trädäckad altan om 72 kvm där man kan umgås, grilla mm. Tomten 709 kvm sträcker sig mellan gatorna Erik Tegels väg och Sandkullsvägen. Här kan man bo med generationsboende eller ha en uthyrningslägenhet alt företag. Fristående garage med parkeringsplatser framför. Välkomna att se denna mycket fina, välplanerade och användbara villa!

Spånga / Spånga - Bromsten
Sandkullsvägen 18a
Final price: 6 250 000 kr
Enclosed: 147/67 kvm
Running costs: 32 025 kr/år
Plotarea: 709 kvm
Rooms: 9 rum, varav 8 sovrum
Sold: 2016-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Spånga / Sandkullsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.