Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Kungsholmen / Alströmergatan 32U, 3 tr

Ljus 2:a i populära kvarter!

Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a om 48,5 kvm i populära brf Färjan! Här möts du av ett ljust och luftigt boende med fina materialval och hög maskinell standard. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök skapar en trevlig och social känsla med fint ljusinsläpp från rummets fönsterparti. Detta boende erbjuder ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och andra trivselmöbler, ett stilrent helkaklat badrum och goda förvaringsmöjligheter i två klädkammare. Bo i en välskött förening med en prisbelönt innergård som bl.a. erbjuder en en vacker porlande fontän och en stor grillplats att nyttja under sommartid. Här bor du i lugna kvarter med gångavstånd till Fridhemsplans puls och stora utbud av affärer och restauranger. Här finns möjlighet för snabbt tillträde för den som önskar! Välkommen på visning!

Stockholm / Kungsholmen
Alströmergatan 32U, 3 tr
Final price: 3 900 000 kr
Enclosed: 48,5 kvm
Community fee: 2 425 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Alströmergatan