Bondegatan 63, 2 tr

Bondegatan 63, 2 tr

Slutpris

3 305 000 kr


Södermalm / Nytorget / SoFo— Stockholm

Bondegatan 63, 2 tr


Slutpris
3 305 000 kr

Södermalm / Nytorget / SoFo— Stockholm

Balkong mot innergård - Väldisponerad 1:a - Solid förening

ACCEPTERAT PRIS

Varmt välkomna till detta välplanerade hem på Bondegatan 63. Här bor du bara några minuter bort från Nytorgets puls. Så fort du kommer in välkomnas du av den rymliga känslan som är genomgående för hela lägenheten. Här möts du av den välkomnande hallen som öppnar upp till lägenhetens andra rum. Stort, fullt möblerbart rum med tillgång till mysig balkong med plats för bord och två stolar med föreningens lummiga innergård utanför. Rymligt kök med bra förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med dusch. Här bor du insynsskyddat.

BRF Oljan 232 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och består av totalt 48st lägenheter upplåtna med bostadsrätter och 3 lokaler.

Ypperligt toppläge i SoFo, som präglas av vackra fastigheter, trendiga butiker, restauranger och caféer. Nytorget är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla. Några guldkorn som inte bör missas är Urban Deli och Pom och Flora. Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger precis intill med härliga grönområden och promenadstråk. Direkt närhet till Skånegläntan - attraktiv parklek för barnfamiljer. För den träningsintresserade finns SATS Sofo på Kocksgatan och Friskis & Svettis Skrapan. Flertalet välsorterade livsmedelsbutiker finns i närområdet, t.ex. Coop, ICA Nära Bonden, ICA Supermarket Medborgarplatsen och Lidl. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar och en promenad bort finns tunnelbanans gröna linje vid Medborgarplatsen, Slussen och Skanstull. Goda parkeringsmöjligheter i närområdet med flertalet garage och bra gatuparkering. En ny tunnelbaneslinje är under uppbyggnad i området och beräknas vara klar om några få år.


Boarea
36.5 kvm
Avgift
2 346 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-01-31

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Bondegatan såldes av oss 2024-01-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bondegatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.