Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Vasastan / Dalagatan 12, 3 tr

Sekelskiftes 3,5:a med balkong om 104 kvm i Vasastan!

På ett utmärkt läge i Vasastan presenterar vi nu en oerhört ljus och pampig sekelskiftes 3,5:a om hela 104 kvm med balkong. I den här bostaden har fastighetens ursprungliga själ inte gått förlorad. Här samverkar det moderna ihop med vackert bevarade originaldetaljer som kombineras med dagens alla bekvämligheter. Högt i tak, golv som pryds av vacker fiskbensparkett, otroligt vackra listverk och stuckaturer, enorma fönsterpartier med spröjs tillsammans med ljust målade väggar gör detta till en bostad att stortrivas i. Här erbjuds ett rymligt och charmigt allrum, två bra sovrum - båda med stora garderobssektioner och ett av dem med fungerande kakelugn, ett mindre rum som kan disponeras som barnrum eller arbetsrum, ett modernt och snyggt kök med plats för ca 6-8 personer runt matbordet samt ett fräscht duschrum med tvättpelare. Bo på ett fritt läge utan insyn, i ett lugnt område centralt i Vasastan med närhet till rekreationsområden som Tegnérlunden och Vasaparken samt direkt närhet till Drottninggatan som erbjuder alltifrån trendiga cafeér, restauranger och shopping! Varmt välkomna på visning!

Stockholm / Vasastan
Dalagatan 12, 3 tr
Final price: 9 500 000 kr
Enclosed: 104 kvm
Community fee: 4 141 kr/mån
Rooms: 3.5 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Dalagatan