Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Fridhemsplan / Hantverkargatan 62, 5 tr

Trivsam 2:a (möjlig 3:a) på Hantverkargatan!

Högt upp i en vacker 1920-talsfastighet på Hantverkargatan finner ni denna mycket tilltalande 2:a i söderläge med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge. Vidare finns en välkomnande entré, ett rymligt sovrum med garderobsvägg och till slut ett fräscht helkaklat duschrum. Här finns klassiska 20-talsdetaljer bevarade såsom vackra fönster med spröjs och originaldetaljer, serveringsskåp, fina golv och tilltagen takhöjd. Lägenheten går att omdisponera till en trea, se alternativ planlösning. Föreningen är stabil med låg belåningsgrad. Bostaden ligger centralt på Kungsholmen med en kort promenad från Fridhemsplan med sitt stora utbud av butiker, kaféer och restauranger samt bra kommunikationer med både tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet bussar, bland annat innerstadslinjerna 1, 3 och 4. Åt andra hållet ligger mysiga Kungsholms torg och Norr Mälarstrands populära promenad- och joggingstråk längs med Riddarfjärden. Varmt välkommen på visning!

Stockholm / Kungsholmen / Fridhemsplan
Hantverkargatan 62, 5 tr
Slutpris: 5 875 000 kr
Boarea: 65,4 kvm
Avgift: 2 018 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 sovrum
Våning: 5 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Hantverkargatan
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.