Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Stockholm / Kungsholmen/Kristineberg
Love Almqvists Väg 4 B
Enclosed: 50 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 5 av 5 (Hiss finns)

Stockholm - Kungsholmen/Kristineberg / Love Almqvists Väg 4 B

2:a med balkong och strålande utsikt över Kungsholmen!

Varmt välkomna till en unik 2:a (möjlig 3:a!) om 50 kvm med högt gavelläge och med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge. Lägenhetens stora balkong bjuder på en vidunderlig utsikt över Kungsholmen och Ulvsundasjön. Här finns mycket goda förvaringsutrymmen i flertalet garderober. Hela lägenheten har genomgående ljust färgsatta väggar och ett mörkt trägolv. Planlösningen disponeras genom en välkomnande hall och vidare ett luftigt och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket och med utgång till balkongen. Ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och till sist ett helkaklat duschum med tvättmaskin. Föreningen har en stor takterass som medlemmarna kan utnyttja. Bostaden är belägen i vackra Kristineberg med dess grönska och badklippor. Inom ett par minuters gångavstånd finns såväl Kristinebergs T-bana som livsmedelsbutiker, post och restauranger. Detta är en kommande försäljning, vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Kitchen inspiration

Furnish
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Hall
  Välkomnande entré med plats för avhängning av ytterkläder samt god förvaring i spegelgarderober. Hela lägenheten är vitmålad och har ett genomgående mörkt trägolv.
 • Livingroom
  Ljust och luftigt vardagsrum med social och öppen planlösning mot köket. Flera stora fönster i två väderstreck ger gott om ljusinsläpp och gör både rummet och köket till en självklar plats för umgänge i goda vänners lag. Möblera med både soffgrupp, matsalsbord och andra trivselmöbler. Gott om förvaring i spegelgarderober med skjutdörrar.
 • Kitchen
  Unikt kök arbetskök med fint utvalda materialval och interiörer. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll, integrerad diskmaskin, induktionshäll med översittande fläktkåpa. Gott om förvaring och avlastningsytor i över- oc underskåp i trä och på den mörka bänkskivan. Stänkskydd av stora mörka kakelplattor.
 • Bedroom
  Rogivande och mysigt sovrum med ett stort fönster med härlig utsikt. Gott om plats för stor säng och sängbord.
 • Duschrum
  Fräscht helkaklat duschrum med beige klinkers och vitt kakel. Utrustat med duschhörna med vikbar glasvägg, handfat på kommod, spegelskåp, wc-stol och tvättmaskin.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  50 kvm
 • Rooms
  2 rum
Construction
 • Built
  1934-35
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Energiprestanda
  134 kWh/kvm och år
Tv and internet
 • Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och till bredband via Bredbandsbolaget.
Parking/Other buildings
 • För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00, fax 08-508 260 40. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: www.stockholm.se. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt löses biljett för 60 kr/dygn.
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 008 kr
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
Föreningen
 • Benämning
  Örnar.
 • Allmänt
  Bostadsrättsföreningen Örnar består av 87 st bostadsrätter samt en hyreslokal (förskola). Föreningen förvaltas av HSB. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen köpte fastigheten 1935 och äger marken. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Ansökan om medlemskap görs på, www.hsb.se/stockholm. En överlåtelseavgift tas ut om 1 108 kr som betalas av säljaren. Utanför huset har föreningen en mycket vacker förgård med planteringar skiftar med årstiderna samt grönyta. Föreningen anordnar en gemensam vårstädning. Läs gärna mer på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/ornar/
 • Kommande renoveringar
  Under 2016-2017 planerar föreningen att spola stammarna. Efter detta kommer de se över eventuell ommålning av trapphus.
 • Gjorda renoveringar
  1985 byttes el-stigare och samtliga V/A-stammar i kök och badrum. Samma år byttes fönster och tak samt trappuppgång renoverades. 2008 genomfördes en OVK-besiktning. Reparation av tak genomfördes och renovering av balkong på börjades. 2011 färdigställdes renoveringen av fasaden och samtliga balkonger. 2012 renoverades takterrassens ytskikt. Samma år renoverades tvättstugorna och nytt elektroniskt bokningssystem installerades. 2014 renoverades hissen.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Föreningen har även två tvättstugor på bottenvåningen varav den ena är drop-in. Vardera tvättstuga är utrustad med en självdoserade tvättmaskin, ett torkskåp och två torktumlare samt en mangel. Tvättstugan går att boka via internet samt med bricka. Det finns även en övernattningslägenhet, cykelförråd, en bastu och en stor takterrass med sjöutsikt, utemöbler och grillmöjligheter. I föreningen finns också en samlingslokal för ca 35 personer som går att hyra till en kostnad om ca 150 kr/gång. Här finns kök och övernattningsmöjlighet.
Area
 • Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i barnvänliga och lugna kvarter. En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker och närservice. I området finns flertalet trevliga reastauranger, bla. populära Solstugan i Fredhäll och Piren nere vid Hornsbergs Strand. Här finns både lekparker och skolor för den stora familjen och för den sportiga typen finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan, minigolf och båtkkubb. Kommunikationerna är utmärka med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 10 minuter!

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area