Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Stockholm / Hammarby Sjöstad
Lumaparksvägen 3, 4 tr
Accepterat pris: Kalkyl 4 465 000 kr
Enclosed: 59 kvm
Community fee: 3 609 kr/mån
Rooms: 2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Floor: 4 av 5 (Hiss finns)

Nyproduktion / Stockholm - Hammarby Sjöstad / Lumaparksvägen 3, 4 tr

Nyproducerad 2:a med 3 meter i takhöjd, solig balkong och fri utsikt mot Lumaparken

Nyproducerad ljus hörnlägenhet 2:a i toppskick vid Lumaparken i Hammarby Sjöstad. Insynsfritt och soligt läge på 4 tr med utsikt mot Lumaparken, Allén och ända bort till Hammarbybacken. Lägenheten har en fantastisk takhöjd om ca 3 meter som ger en härlig rymd precis som i gamla fina innerstadsvåningar. Genomgående vacker ekparkett och harmonisk, sober färgsättning i ljusa, gråa toner i hela lägenheten. Tillträde kan ske omgående eller enligt ö.k. Lägenheten säljs på ritning. Kontakta mäklaren för mer information. Fastigheten är nybyggd ( Besqab ) och är mycket påkostad samt med harmonisk färgsättning både utvändigt och invändigt. När man kommer hem möts man av en välkomnande entré med sittbänk, natursten, belysningsarmaturer och fina färger på väggarna i hela trapphusen. Här bor man i en levande stadsdel med många restauranger, butiker, mataffärer, caféer, gym, promenadvägar, parker, båt- och stadsliv med promenadavstånd till city. Mycket bra kommunikationer med tvärbanan och bussar precis utanför fastigheten. Man kan också ta färjan M/S Lotten till Södermalm eller Nybroviken i city.


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description
 • Description
  Trevlig hall med parkettgolv, hatthylla och 2 garderober. Hallen leder vidare in i lägenheten och har ytterliggare 6 garderober som är diskret infällda längs väggen. Badrum med spotlights i taket, ljusgrå klinkers på golv och vitt liggande kakel på vägg. Duschhörna samt handukstork. Komfortvärme i golv. Vit kommod och handfatt samt vitt badrumsskåp med belysning. Siemens tvättmaskin + torktumlare med evanliggande arbetsbänk och förvaringsskåp. Sovrum med ca 3 meter i takhöjd, parkettgolv och plats för dubbelsäng, med ett fritt läge och fantastisk utsikt över parken, allén och Hammarby skidbacke. Vedumkök med dubbla rader med överskåp tack vare att det är ca 3 meter i takhöjd, samt fin matplats med utsikt mot parken. Vitvaror från Siemens; induktionshäll, mikfrovågsugn, varmluftsugn, kyl/frys i rostfritt. Vardagsrum med ca 3 meter i takhöjd, fönster åt två håll och en bedårande fri utsikt mot träd och park. Utgång till stor balkong med glasat räcke, delvis frostat glas samt träpanel på tak och vägg och spotlights i tak. Lägenheten utrustad med följande tillval: färgsättning + brandsläckare/filt, kostade 19.750 kr. Se mer info i tillvalsförteckning i bif PDF-fil.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  59 kvm
 • Rooms
  2 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
 • Building type
  Flerfamiljhus
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration finns ej. Vid nybyggda fastigheter så sker energideklarering av föreningen efter ca 2 år.
TV- och Internetanslutning
 • Internet
  Bredbandspaket ingår avgiften: 100/100 mb Bredband, och Telia digitalpaket Lagom.
Tomt/Uteplats
 • Uteplats
  Balkong om ca 6 m², läge sydost.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  27 garageplatser, varav 1 hkp plats och 3 st elhybridplatser. Dessutom 3 mc-platser. Till garageplatsen är det separat kö. Det går att hyra externa platser i Luma Park garaget som ligger under Luma Park, infart Kölnagatan.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Det finns cykelförråd och källarförråd, barnvagnsförråd/rullstolsförråd.
Övriga upplysningar
 • Hammarby Sjöstad har utvecklats till en underbar stadsdel, ett modernt storstadsboende med mycket variation och stort utbud och med dess närhet till Södermalm. En mix av stadsliv och natur. Här samsas fräscht renoverade industrihistoriska och k-märkta byggnader med modern arkitektur, bra kommunikationer och grönområden. En njutbar stadsdel att bo i där du har nära till allt, bland annat till mysiga restauranger, butiker för all typ av shopping, service och matbutiker, fik, gym, natur och stadsliv. Här finns mycket för barnen att göra på fritiden, bland annat finns fryshuset med sin populära fritidsgård. Här finns även ett stort utbud för den som vill vara aktiv, där du bl.a kan åka skateboard, spela basket, fotboll eller ägna dig åt kultur och musik. För de riktigt små barnen finns även moderna lekplatser. På vinter har du lyxen att du kan du ta dig snabbt till Hammarbybacken för att åka skidor. Bara en kvart promenad kvarts från Lumaparken erbjuder även Sickla köpkvarter shopping i hundratals butiker. I Sickla finner du dessutom restauranger, bowling, biograf, stormarknader, Dieselverkstaden och mycket mer. Mycket bra kommunikationer! Antingen tar du tvärbanan till Gullmarsplan där det finns både t-bana och flertalet bussar. Det går även några bussar alldeles nära lägenheten (Busslinjerna: 71, 74 och nattbuss 96). Man kan också ta sig kostnadsfritt med färjan M/S Lotten till Södermalm. Med bil kan du enkelt ta dig in till city eller ut på de större vägarna. Området tillhandahåller även goda kommunikationsmöjligheter för dig som har cykeln som färdmedel.
Economy
 • Försäkring
  200 kr/mån
 • Vatten och avlopp
  150 kr/mån
 • Hushållsström
  350 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Föreningen har gemensamt abbonemang med Fortum, individuella mätare är placerade i varje lägenhet, räkning kommer för egna förbrukningen på månadsavgiftsavier kvartalsvis i efterskott. Varmvatten debiteras efter förbrukning, individuella mätare finns, förbrukning debiteras på månadsavin.
 • Sammanlagd driftskostnad
  700 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1108 kr betalas av
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  1,1142 %
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår Telia digital-tv Lagom och bredband 100/100.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Lumaparken.
 • Allmänt
  Brf Lumaparken består av totalt 74 lägenheter, fördelade på två hus med 37 lägenheter i varje och ligger i perfekt läge vid den fina Lumaparken. Husen är sju våningar höga och bostadsrättslägenheterna är mycket bra planerade med ljusa öppna planlösningar och eleganta balkonger. En underbar stadsdel med närhet till allt, bland annat till mysiga restauranger, butiker för all typ av shopping, service och matbutiker, fik, gym, natur och stadsliv. Mycket bra kommunikationer! Antingen tar du tvärbanan till Gullmarsplan där det finns både t-bana och flertalet bussar. Det går även några bussar alldeles nära lägenheten (Busslinjerna: 71, 74 och nattbuss 96). Man kan också ta sig kostnadsfritt med färjan M/S Lotten till Södermalm. Med bil kan du enkelt ta dig in till city eller ut på de större vägarna. Området tillhandahåller även goda kommunikationsmöjligheter för dig som har cykeln som färdmedel. Till lägenheten hör ett förråd. I källaren finns ett gemensamt cykelförråd. Garage under huset med hiss som går direkt upp i trapphuset.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten