Nybohovsbacken 35i

Nybohovsbacken 35i

Slutpris

3 350 000 kr


Liljeholmen— Stockholm

Nybohovsbacken 35i


Slutpris
3 350 000 kr

Liljeholmen— Stockholm

På attraktiv adress med en oslagbar terrass!

Hjärtligt välkomna till denna perfekt planerade 2 rok på Liljeholmens höjder med en få förunnad och imponerande stor terrass med milsvid utsikt. Här bor du intill alla nödvändiga bekvämligheter och har även närhet till både vatten och skog. Den väldisponerade lägenheten på 42 kvm bjuder på ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsutrymmen i garderober, ett stort och modernt badrum med golvvärme, infällda spotlights samt tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum och kök i öppen social planlösning som möjliggör inredning med både ett stort matbord och en bekväm sittgrupp. Härigenom tar du dig ut till lägenhetens stora terrass som förlänger sällskapsytorna ytterligare. Möbleringsalternativen är oändliga och i odlingslådorna växer både jordgubbar och vindruvor.

En unik bostad till för den kräsne!

Liljeholmen är en eftertraktad plats tack vare dess utmärkta kommunikationsförbindelser, närheten till stadslivet och det vackra landskapet med närheten till både natur och vatten. I närområdet finns populära Pandaparken och både förskolor och grundskolor i närheten. Bara några steg bort ligger den omtyckta gallerian i Liljeholmen med ett brett utbud av servicefaciliteter med bl.a. ICA Kvantum, apotek, vårdcentral, SATS, klädbutiker, systembolag, caféer och restauranger. Torget har utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbana, tvärbana och flera busslinjer. Med tunnelbanan tar det bara cirka 10 minuter att nå stadskärnan, och med bil tar man sig snabbt till E4:an. Flygbussar trafikerar även mellan Liljeholmstorget och Arlanda flygplats. På gångavstånd ligger innerstaden och Hornstull med sina många restauranger och caféer. Nära finns även sjön Trekanten och den populära lekplatsen Fruktparken där man kan njuta av vackra promenadstråk, bada, fiska och åka skridskor. På andra sidan Liljeholmen ligger Liljeholmskajen med ett brett utbud av restauranger, promenadstråk och badmöjligheter. I grannområdet Gröndal finns även sevärdheter som Färgfabriken, Vinterviken med sitt mysiga trädgårdscafé och vackra omgivningar vid Mälaren.


Boarea
42 kvm
Avgift
3 174 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2024-04-01

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Nybohovsbacken såldes av oss 2024-04-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Nybohovsbacken.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.