Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Ellagård / Byvägen 28

Välplanerat Gavelradhus!

Välkommen till detta mysiga gavelradhus om 88 kvm fördelat på 4 rum och kök. Huset ligger i fritt läge mot allmänning. Genomgående vitlaserad ekparkett i vardagsrum och på övervåningen. Fullutrustat Kvik kök med kakel ovan diskbänk. Helkaklat badrum med klinkergolv. Garage i länga. Uteplats med morgon dagsol. Inglasad uteplats samt trädäckad altan i väster. Balkong i väster. Längs gavelsidan finns det äppelträd, jordgubbsland och ett litet växthus. Renoverade ytskikt 2016. Ella Gård är ett mycket populärt område med fina grönområden och öppen parkmark. Här finns allt för fritiden såsom den mycket populära kälkbacken, till elljusspår och Ella vallen med tennis och fotbollsplaner. I närbelägna Skarpäng finns Rösjöbadet. Rösjö Centrum ett stenkast åt ena hållet och Lidl livsmedelsbutik åt andra. Gång/cykel avstånd till Täby Centrum med allt vad shopping har att erbjuda. Goda kommunikationer i form av buss runt knuten.

Täby / Ellagård
Byvägen 28
Final price: 4 125 000 kr
Enclosed: 88 kvm
Running costs: 28 885 kr/år
Plotarea: 96 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Täby / Byvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.