Search Menu
Såld

Täby - Gribbylund / Gribbylunds Torg 4 B

4:a med balkong i söder

Välkommen till denna ljusa 4:a med härlig balkong i ett perfekt söderläge. Mycket låg månadsavgift. Här erbjuds du två badrum, rymligt kök med matplats invid fönster för 6-8 personer och tre rymliga sovrum. Fönster i flera väderstreck bidrar till härligt ljusinsläpp i lägenheten. Endast 500 meter till Ängsholmsbadet och dess stora angränsande grönområden. Denna lägenhet måste ses! Runt hörnet finns Dag/nattbuss som tar er till Täby C. och Mörby C. 2 restauranger, ICA.Affär och Bibliotek finns också runt hörnet. Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter vid Skavlötens friluftsgård som ligger inom gångavstånd. Rönningesjön plogas vintertid upp för skridskoåkning och längdspår. En ny street basketplan har anlagts med korgar i två nivåer för att passa alla åldrar. Boule banan är också spelbar. Ängsholmsbadet som ligger vid Rönningesjöns västra strand är ett kommunalt bad. Badet är mycket populärt med stora gräsytor och har två badstränder med bryggor. Badet har även ett hopptorn, omklädningsrum, utomhusdusch och toalett. Det finns ett flertal förskolor och familjedaghem i närområdet. Täby friskola har två skolor för åk 0-5, finns inom ett par minuters gångväg samt två kommunala grundskolor.

Täby / Gribbylund
Gribbylunds Torg 4 B
Final price: 2 800 000 kr
Enclosed: 81,8 kvm
Community fee: 2 945 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns)
Sold: 2016-10-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Gribbylunds Torg