Search Menu
Visningar
 • Måndag 3 oktober 17:30-18:00

  Öppen visning / Välkommen!

 • Söndag 2 oktober 12:30-13:15

  Öppen visning / Välkommen!

Boka visning
Täby / Täby Centrum
Häradsgränd 3
Utgångspris: Kalkyl 3 995 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 92 kvm
Community fee: 4 343 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 5 (Hiss finns)

Täby - Täby Centrum / Häradsgränd 3

Nyproducerad 3:a

Välkommen till denna nyproducerade 3:a i hjärtat av Täby Centrum med öppen planlösning och stor härlig balkong in mot gården i ett perfekt sydvästläge. Här erbjuds du ett modernt boende med stilrena färg och materialval med genomgående ekparkett, vitmålade väggar samt snygga detaljer. Två sovrum, stort helkaklat badrum samt rymligt vardagsrum i en öppen planlösning mot köket som inbjuder till ett socialt umgänge. Här bor du centralt med närhet till både Täby centrum, goda kommunikationer samt fina grönområden gör detta till ett hem att trivas i.


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Gemensam takterrass
Gemensam takterrass
Gemensam Bastu
Gemensam Bastu
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description
 • Hall
  Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter med stor garderob med spegelskjutdörrar. Grått klinkergolv och vitmålade väggar.
 • Livingroom
  Rymligt vardagsrum i en öppen planlösning mot köket som bjuder in till ett socialt umgänge. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.
 • Kitchen
  Snyggt och stilrent kök från Vedum med goda förvaringslösningar och bra arbetsbänk. Vita köksluckor, vit bänkskiva, glasskiva ovan diskbänk samt praktisk köksö som binder samma rummet och utgör en öppen och social planlösning. Köket är inrett med inbyggd kyl/frys, integrerad diskmaskin, micro, induktionshäll i köksön, ugn samt fläkt. Samtliga vitvaror är från Electrolux. Matplats i direkt anslutning för ca 4-6 personer, fransk balkong, ekparkett och vitmålade väggar.
 • Kontorshörna/alkov
  Genomtänkt passage som skapar en rymd i lägenheten och som kan användas både som kontorshörna alt en mindre alkov om så önskas. Ekparkett och vitmålade väggar.
 • Sovrum 1
  Rymligt sovrum med utgång till den härliga balkongen in mot gården. Ekparkett, vitmålade väggar samt garderob med skjutdörrar för klädförvaring.
 • Sovrum 2
  Sovrum med fönster som vetter mot innergården, ekparkett, vitmålade väggar samt garderob med skjutdörrar för klädförvaring.
 • Bathroom
  Stort helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme och infällda spotlights. Badrummet är inrett med wc, handfat med kommod, spegel, dusch med glasvägg, handdukstork, samt bra förvaring med badrumsskåp. Praktiskt installerad under en arbetsbänk finns även bekvämligheten av en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  92 kvm
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2015
TV- och Internetanslutning
 • Telia tripple play: ingår i månadshyran (går inte att välja bort) och omfattar bredband, tv och telefoni från Telia. Bredband 100 Mbits/s (10 ned) men går att gradera upp mot extra kostnad hos Telia. Till respektive lägenhet tillhör en trådlös router och en tv box - dessa skall lämnas kvar i lägenheten. TV utbudet är Telia Lagom med drygt 20 kanaler och 10 play tjänster. Bredbandstelefoni - telefonnummer beställs av Telia (eller gammalt nummer flyttas över), tänk på att samtalspriser och uppkopplingsavgifter tillkommer. Har ni beställt telefonnummer eller utökat abonnemangen för bredband eller tv tänk på att avbeställa/ändra dessa i samband med flytt.
Balkong
 • Stor balkong som vetter in mot den lummiga innergården i ett perfekt sydvästläge där du kan njuta av solens strålar från dag till sen kväll.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen har 57 garageplatser som kostar 1200:-/mån (det finns lediga platser just nu). Samtliga parkeringsplatser runtom föreningen är kommunala platser.
Economy
 • Community fee
  4 343 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Kommentarer driftkostnad
  El: Nätägare är Ellevio och elleverantören är Fortum, bostadsrättsföreningen har ett gemensamt abonnemang för alla lägenheter och debiterar hushållsel enligt förbrukning. Ni skall inte ha ett eget el abonnemang. Debitering sköts av vår ekonomiska förvaltare ÖBFAB (med 4 månaders fördröjning) och mätutrustning sitter i varje lägenhet (Minol), det finns specifika inloggningsuppgifter i driftspärmen för varje lägenhet så att man kan följa sin egen förbrukning. Det är upp till köpare/säljare att göra upp förbrukningskostnaden för överlåtelsemånaden då ÖBFAB endast har tillgång till månadsavläsning.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  1,6982 %
Föreningen
 • Benämning
  Brf Täby Colourfront.
 • Allmänt
  Täby Colourfront består av 63 lägenheter, 2 lägenhetslokaler och har tillsammans med BRF Kavaljeren en gemensamhetsanläggning bestående av garaget. Lägenhetsfördelning: Lägenhetstyp Antal Boarea 1 rok (inkl 2 lokaler) 14 st 30 - 34 kvm 2 rok 6 st 61 - 81 kvm 3 rok 28 st 70 - 96 kvm 4 rok 13 st 108 - 134 kvm 5 rok 4 st 121 kvm Den totala bostadsytan i föreningen uppgår till 5 329 kvm. Organisationsnummer: 769625-0898 Fastighetsbetckning: Haren 1, Täby kommun Fastighetsadresser: Attundavägen 2, Stora Marknadsvägen 9 & 11, Häradsgränd 3 Föreningen godkänner inte juridiska personer som medlemmar/köpare med undantag för de 2 bostadsrättslokaler som finns i föreningen. http://www.tabycolourfront.se/
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Föreningen har en relaxavdelning högst upp i huset med bastu och tillgång till terrassen utanför. Föreningen har även en gästlägenhet om ca 31 kvm. Tvättstuga finns. Det finns bara 2st förråd för uthyrning i föreningen så att det är extremt lång kö (i prinicip kan man säga att det inte finns förråd), Pelican och Shurgard finns ett stenkast från föreningen. Med taggarna öppnar du entrédörrarna samt alla andra utrymmen som boende skall ha tillgång till och vid bokning av tvättstuga, bastu eller gästlägenhet aktiveras dessa taggar för aktuell bokningsperiod. Det finns ett cykelförråd längst in i garaget, tillträde till förrådet samt gångdörren till garaget vid portarna öppnas också med taggarna.
Området
 • Den gröna innergården med vackra träd blir en naturlig plats för lugn och ro, en oas bakom sorlet utanför.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn