Solskensvägen 13

Solskensvägen 13

Slutpris

1 900 000 kr


Tullinge— Botkyrka

Solskensvägen 13


Slutpris
1 900 000 kr

Tullinge— Botkyrka

Härlig gavellägenhet högst upp i huset med en magisk utsikt!

VISNING 17:E SEPT, ANMÄLAN KRÄVS!

Välkommen till Solskensvägen 13 i Tullinge, där denna praktiska och välplanerade 4:a på 94 kvm väntar på att bli ditt nya hem! Belägen högst upp i huset på våning 6 av 6 och i ett fördelaktigt gavelläge, erbjuder denna lägenhet en bekväm och funktionell boendemiljö.

Med två badrum blir morgonrusningen smidigare och vardagslivet mer praktiskt. Här har du gott om plats att organisera och anpassa ditt boende efter dina behov. De två sovrummen ger dig flexibilitet och möjlighet till ytterligare ett rum om så önskas, perfekt för arbete, gästrum eller hobbyverksamhet.

Det bästa av allt är den inglasade balkongen, som ger dig en extra yta att njuta av året runt. Här kan du ta en kopp kaffe på morgonen, njuta av en måltid utomhus eller bara koppla av med en bok medan du beundrar den omgivande utsikten.

Läget högst upp i huset ger en trevlig avskildhet och avstånd från eventuell gatubuller. Du kan njuta av din egen fridfulla vrå samtidigt som du har bekvämt avstånd till bekvämligheter och kommunikationer. Bara några kilometer från lägenheten finner du Lida friluftsområde med alla möjliga aktiviteter för hela familjen och endast 3 km med bil ligger även Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Varmt välkomna till Solskensvägen 13!


Boarea
94 kvm
Avgift
7 052 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-09-18

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Solskensvägen såldes av oss 2023-09-18. Se alla våra försäljningar i Tullinge samt även på Solskensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.