Kampkärrshöjden 22

Kampkärrshöjden 22

Slutpris

2 545 000 kr


Tungelsta - Lilla Hållsättra— Tungelsta— Haninge

Kampkärrshöjden 22


Slutpris
2 545 000 kr

Tungelsta - Lilla Hållsättra— Tungelsta— Haninge

Charmigt hus med ostört läge och milsvid utsikt!

Välkommen till denna pärla med oslagbart läge som måste upplevas på plats. Längst in på en lugn återvändsgata hittar du denna helt insynsskyddade och underhållsfria naturtomt på 2231 kvm som gränsar mot åkrar och hästhagar. Från den stora altanen har du fri utsikt över vackra Vedasjön som du dessutom har badrocksavstånd till.

Denna vinterbonade fastighet passar utmärkt för dig som vill bo i ett populärt område omgiven av natur, men också för dig som letar efter det ultimata miljöombytet från storstaden på helgerna, eller varför inte byta ut stadslivet helt till ett naturnära och enklare permanentboende.

Inne i bostaden välkomnas du av ett härligt ljusinsläpp och oavsett vilket fönster du än tittar ut genom fångas din syn av grönska. Här finns ett kök, ett sovrum med plats för förvaring, badrum med tvättmaskin och torktumlare, en separat toalett och ett stort sällskapsrum. Sällskapsrummet som har fönster i tre väderstreck, erbjuder plats för stora sällskap både till middagen och i soffan framför den mysiga braskaminen. Här når du även den inbjudande altanen där du kan avnjuta fågelkvitter och rogivande vyer.

På fastigheten finns även en gäststuga med plats för dubbelsäng och annat möblemang, en väl tilltagen carport och ett förråd med plats för både verktyg och annat. Såväl gästhus som förråd är ca 15 kvm.

Huset värms upp med hjälp av två luftvärmepumpar samt braskaminen.

Väländan är ett område där allt fler väljer att bo permanent tack vare sitt naturnära läge och närhet till kommunikationer och Tungelstas utbud av affärer, restauranger och skolor. Vedasjön med omgivningar har dokumenterat höga naturvärden och området har också värdefullt djurliv. Området präglas av permanentboende fritidshus och via samfällighetsföreningen erbjuds vägunderhåll och snöröjning samt grannsamverkan. Någon kilometer bort finns buss 848 (Nynäshamn - Tungelsta - Västerhaninge) och närhet finns även till pendeltågskommunikation samt infartsparkering både vid Tungelsta och Västerhaninge station. Inte långt ifrån erbjuds havs och båtliv. Hästintresset är utbrett och flera stall och ridskolor finns i närområdet såväl som ett stort antal anläggningar för den golfintresserade.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
45 kvm
Driftkostnad
23 062 kr/år
Tomtarea
2 231 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-04-26

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Kampkärrshöjden såldes av oss 2024-04-26. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Kampkärrshöjden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.