Search Menu
Bostaden är såld

Vallentuna - vallentuna / Ekebydalsvägen 77

Välkommen till ett välskött hus med originaldetaljer från 1976, högt beläget med sol hela dagen. Trivsamt kök med rymlig matplats samt vit skåpinredning. Vardagsrum med utgång till trädäckad altan som är lugnt belägen utan insyn mot allmänning. Tre sovrum med möjlighet att enkelt inreda allrummet på övervåningen till ytterligare två sovrum om så önskas. Två badrum och praktisk tvättstuga samt rymlig klädkammare. Plan trädgårdstomt samt garage och uppställningsplats för en bil. Här i Vallentuna är det nära till naturen och Vallentunasjön. Utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Det finns bl.a en modern gym/simanläggning i centrum samt utomhusbadet Kvarnbadet med 50 meters bassäng. Vallentuna IP med ishall, fotbollsplaner samt motionsspår. Här finns även ett bra utbud på golfanläggningar och ridstall. Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker , banker, vårdcentral, apotek, restauranger och caféer samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus. Varmt välkomna till ett perfekt boende för barnfamiljen nära förskolor, skolor, buss, centrum och grönområde.

Vallentuna / vallentuna
Ekebydalsvägen 77
Final price: 3 675 000 kr
Enclosed: 140 kvm
Running costs: 35 267 kr/år
Plotarea: 304 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vallentuna / Ekebydalsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.