Search Menu
Bostaden är såld

Vallentuna - Bällsta / Lagmansvägen 28b

Inbäddad i lummig grönska finner ni detta vackra timmerhus i två plan + loft lugnt beläget i populära Bällsta. Här kan man njuta av sommaren på stor trädäckad altan som sträcker sig runt halva huset i söder och väster, delvis under tak. Trivsamt kök med björkluckor och rostfria vitvaror. Matplats invid fönster i två väderstreck. Vardagsrum med fönster i tre väderstreck samt en värmande täljstenskamin. Entréplan bjuder även på ett sovrum samt renoverat badrum och groventré. Furutrappa leder upp till övervåning med tre sovrum och ett mysigt allrum med synliga takbjälkar samt utgång till balkong i väster. Nyrenoverat badrum i sober färgskala samt loft med fönster. Goda kommunikationer med buss samt Roslagsbanan som tar dig till Täby Centrum på ca 10 minuter och till Stockholm C. på ca 25 minuter. Inom promenadavstånd finns Karlbersskolan och Hjälmstaskolan samt ett flertal förskolor. Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker, banker, vårdcentral, apotek, restauranger och cafeèr samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus. Utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Det finns bl.a en modern gym/simanläggning i centrum samt utomhusbadet Kvarnbadet med 50 meters bassäng. Vallentuna IP med ishall, fotbollsplaner samt motionsspår. Här finns även ett bra utbud på golfanläggningar och ridstall.

Vallentuna / Bällsta
Lagmansvägen 28b
Final price: 5 370 000 kr
Enclosed: 146 kvm
Running costs: 37 197 kr/år
Plotarea: 867 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vallentuna / Lagmansvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.