Kapellgatan 4

Kapellgatan 4

Slutpris

1 950 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Kapellgatan 4


Slutpris
1 950 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Ljus och välplanerad 2:a med stor balkong mot grönskande innergård!

Välkomna till denna ljusa och välplanerade 2:a med stor balkong mot fin grönskande innergård! Här bor ni bekvämt med närhet till det mesta i en välskött och ekonomiskt stabil förening!

Denna pärla öppnas upp i en rymlig hall och erbjuder gott om plats för ytterkläder och skor samt förvaring i garderober. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök och här finns gott om plats för både soffgrupp och köksbord. Via fönster och balkongdörr strömmar ljuset in och när ni kliver ut på den mysiga balkongen med eftermiddagssol blickar ni ut över en frodigt grönskande innergård. Här vill man gärna spendera mycket tid med nära och kära under varmare delen av året! Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och är klassiskt inrett med full maskinell utrustning , perfekt för den matlagningsintresserade.

Det mysiga sovrummet, belägen mot innergården, har plats för dubbelsäng och har gott om förvaring i garderober. I det helkaklade badrummet finns både dusch och tvättmaskin, vilket underlättar vardagsbestyren! Denna förening erbjuder även tvättstuga, ett bra alternativ när sängkläder och annat skrymmande skall tvättas.

Kapellgärdet är ett populärt område med närhet till det mesta, bekvämt för er som pendlar eller arbetar centralt. I närheten finns Resecentrum, Vaksala torg, UKK och köpcentret Kvarnen med god service. På gångavstånd finns också centrum med all dess bekvämlighet. För er som vill röra på er finns fina löpspår i Röbo samt närliggande träningsanläggningar. I området finns också förskolor och skolor.

Välkommen att boka er visning!


Boarea
49 kvm
Avgift
3 526 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-06-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kapellgatan såldes av oss 2024-06-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kapellgatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.