Fredsgatan 3

Fredsgatan 3

Slutpris

2 700 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Fredsgatan 3


Slutpris
2 700 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Central, modern, helrenoverad tvåa!

Central, modern, helrenoverad tvåa med balkong mot privat innergård. Föreningen har genomfört flera omfattande renoveringar under åren, bl.a. stamrenovering så sent som 2020. Detta tillsammans med en välrenoverad bostad skapar en inbjudande boendemiljö!

Redan vid entrén möts ni av ett genomtänkt hem, där färgval och material skapar en enhetlig och stilfull atmosfär. Bostaden är genomgående renoverad och bjuder på en välkomnande hall som öppnar upp till ett ljust vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Köket är en modernt med stilrena detaljer, där bänkskivan och golvet matchar harmoniskt och ger köket dess karaktär. En trevlig balkong i ostört läge ut mot föreningens privata innergård blir en oas för avkoppling. Sovrummet i lägenheten pryds av en underbar heltäckningsmatta som inbjuder till mjuka och tysta steg. Vidare finns ett stilrent badrum där den enhetliga designen fortsätter. Här speglas färgschemat och materialvalen från resten av lägenheten, vilket skapar en sammanhängande och harmonisk bostad.

BRF Axel har utfört många större renoveringar b.la stambyte 2020 och balkongrenovering 2022. Inga större reparationer är planerade efter 2023 då huset idag är i mycket gott skick.

Som boende på Fredsgatan har du närhet till b.la. Ekonomikum och universitetets nationer såväl som service, ICA Luthagens Livs, flera cafeér och restauranger samt goda kommunikationer. Du har även närhet till Stabbyskogens natur, grönska, löpspår och naturstigar. Vid Luthagsesplanaden finns busshållplats för att med enkelhet ta dig runt i Uppsala.

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
62.4 kvm
Avgift
4 614 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6
Såld
2024-03-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fredsgatan såldes av oss 2024-03-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fredsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.