Sök Meny
Såld

Uppsala - Främre Luthagen / Götgatan 14A

Charmig 2:a i 40-talsstil - Balkong

Välkommen till en mycket fin och charmig 2:a på fjärde våningen i Främre Luthagen. Lägenheten om 59 kvm erbjuder ett fint boende med många charmiga och tidstypiska 40-talsdetaljer: högt i tak, djupa fönster med blombrädor i marmor, öppen spis med marmorskydd framför och särskilt den ursprungliga och mycket vackra ekparketten i vardagsrummet. Lägenheten disponeras med en välkomnande hall med två garderober och hatthylla, stort vardagsrum med burspråk, balkong och öppen spis i funktion, helkaklat badrum, rymligt sovrum innehållande en stor inbyggd garderob med skjutdörrar samt ett snyggt kök med matplats. Balkongen i söderläge ger många soltimmar under dagen, de sista strålarna fångar ni på den gemensamma och nyrenoverade takterrassen, en trappa upp, som även är bokningsbar. I månadsavgiften, 3 234 kr, inkluderas värme, vatten, kabel-tv och två förråd. Utöver detta får ni även nyttja föreningens gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, förråd, takterrass, innergård, cykelförråd och barnvagnsförråd. Flytta till Brf Freden i Uppsala med närhet till det mesta. Med kort avstånd till bland annat Ekonomikum och universitetets många nationer är detta ett ypperligt läge för studenten. Här finns även närhet till resecentrum och stadskärnan och all dess utbud. Brf Freden är en stabil förening med god ekonomi, vilket den låga månadsavgiften bevittnar. Tillträde i februari/mars -17. Välkommen på visning!

Uppsala / Främre Luthagen
Götgatan 14A
Slutpris: 2 400 000 kr
Boarea: 59 kvm
Avgift: 3 234 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 sovrum
Våning: 4 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Götgatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.