Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Uppsala / Herrhagen
Herrhagsvägen 407 A
Price: Calculation 1 225 000 kr
Make a bid
Enclosed: 65 kvm
Community fee: 5 361 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3

Uppsala - Herrhagen / Herrhagsvägen 407 A

Fast pris! Rymlig 2,5:a med stor balkong och vardagsrum samt sovrum med härlig takhöjd!

Fast pris! Välkommen till denna trevliga och rymliga 2,5:a belägen högst upp i fastigheten med hiss från markplan och med stor balkong mot grönskande gård. Lägenheten erbjuder en stor möblerbar hall som med fördel kan utnyttjas som ett extra rum, rymligt kök utrustat med diskmaskin, kyl, frys, spis och fläkt och med matplats för upp till sex personer, sovrum med hög takhöjd och förvaring, stort härligt vardagsrum även här med högt snetak och utgång till rymlig balkong i soligt söderläge och helkaklat badrum från 2011 med dusch och förberett för tvättmaskin. Här bor ni i en välskött förening med tillgång till trevlig gård med odlingslotter för dem som vill påta i jorden och där värme, vatten och bredband ingår. Till varje lägenhet hör ett källarförråd och en matkällare. Som medlem har man även tillgång till mysig kvarterslokal med fullt utrustat kök. Herrhagen är ett barnvänligt område som ständigt expanderar. Här finns närhet till såväl grön-och strövområden som skolor, förskolar och service. Ett stenkast bort finns köpcentrum med ICA Maxi, Willys samt ett antal butiker och snart finns där också en vårdcentral. Bra kommunikationer med buss till city dit man även kan ta sig via fina cykelvägar på ca 20 minuter. Välkommen hem!


Kitchen inspiration

Furnish
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL Stor möblerbar hall med gott om plats för avhängning. Hallen kan även utnyttjas som extra rum, till exempel arbetshörna. Ljus plastmatta och vitmålade tapeter och ingång till stor klädkammare. VARDAGSRUM Stort och härligt vardagsrum med upp till 3,30 i takhöjd. Gott om plats för både soffa och matgrupp. Parkettgolv och vit/gråmålad tapet. Utgång till rymlig balkong i soligt söderläge och utsikt mot den grönskande gården. BADRUM Rymligt helkaklat badrum renoverat 2011 med dusch, wc, handfat, spegelskåp, handdukstork och förberett för tvättmaskin. Här finns även ett fönster. SOVRUM Sovrum även här med högt i tak. Laminatgolv och vitmålade tapeter. Förvaring i två flyttbara garderober. KÖK Kök med stort härligt fönsterparti och plats för upp till sex personer. Köket är utrustat med spis, diskmaskin, kyl/frys och fläkt. Blå skåpsinredning och plastmatta.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  65 kvm
 • Rooms
  2 rum
Construction
 • Built
  1993
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration
 • Energiprestanda
  118 kWh/kvm och år
Tv and internet
 • TV: ansluten till kabelnät, ComHem
Parking/Other buildings
 • Det finns 12 carports (336 kr/mån) och 27 p-platser med elplint (168 kr/mån). Om Du har gäster eller bil tillfälligt finns det flera betalplatser. Se anslag vid infarten till parkeringen. Vid infarten finns också parkeringsautomaten. Två gästparkeringar är reserverade för personer med handikapptillstånd. Man kan få ett tillfälligt parkeringstillstånd för parkering på gården för in- och utflyttning.
Economy
 • Community fee
  5 361 kr/mån
 • Försäkring
  148 kr/mån
 • Hushållsström
  273 kr/mån
 • Total operating costs
  421 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  4
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  2,2048
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband (ComHem 100 MB).
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga planerade avgiftshöjningar.
Föreningen
 • Benämning
  Skogsviolen.
 • Allmänt
  Skogsviolen är en bostadsrättsförening som bildades i oktober 1990. Adressen är Herrhagsvägen 405-409 i Uppsala. Föreningen består av 39 lägenheter och en föreningslokal, som delas med brf Ängsviolen.
 • Kommande renoveringar
  Under hösten kommer rengörning av balkongerna att utföras och på husets baksida kommer träd att gallras. Andra kommande renoveringar: Målning av entrédörrar. Lekplatsen utanför hus 407 kommer att göras om. Upprustning av rabatter och grönytor. Utbyte av delar i värmesystemet eller underhåll av detsamma.
 • Gjorda renoveringar
  2015 Ytterdörrar målades 2016 Målning av entrédörrar
 • Övriga utrymmen i föreningen
  På bottenvåningen i varje hus finns tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Till varje lägenhet hör ett mindre förråd i separat byggnad på gården och en matkällare. Det finns en gemensam föreningslokal som kostar 50 kr att hyra. För den trädgårdsintresserade finns odlingslotter på gården. Ingen kostnad. Det finns även ett cykelförråd på gården.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area