Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Främre Luthagen / Odensgatan 4 B

Mycket attraktiv 1:a med balkong i perfekt studentläge

Med attraktivt läge i Främre Luthagen invid Fyrisån ligger denna trivsamma 1:a med balkong. Här erbjuds en fantastisk utsikt mot domkyrkan och Fyrisån. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt samt generös takhöjd. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall samt en välplanerad och modern kokvrå. Vidare erbjuds ett ljust vardagsrum med utgång till balkong i härligt solläge samt ett fräscht badrum. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Till lägenheten hör två förråd. I föreningen finns bland annat bastu, träningsrum, samlingslokal, tvättstuga och cykelförråd. Stabil förening utan några planerade avgiftshöjningar (kontrollerat den 15/8-2016). Här bor ni i ett utmärkt läge med absolut närhet till universitet och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker inom ett bekvämt gångavstånd. Välkommen på visning!

Uppsala / Främre Luthagen
Odensgatan 4 B
Final price: 1 750 000 kr
Enclosed: 23,7 kvm
Community fee: 1 511 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Odensgatan