Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Uppsala / Kapellgärdet
Portalgatan 88
Enclosed: 81 kvm
Community fee: 4 070 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns)

Uppsala - Kapellgärdet / Portalgatan 88

Ljus och öppen gavel-3:a med två balkonger!

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga gavellägenhet med två balkonger varav en inglasad. Här finner ni genomgående fina och genomtänkta materialval som bidrar till bostadens härliga atmosfär. Lägenheten erbjuder en hall med plats för avhängning och gott om förvaring i två skjutdörrsgarderober samt en klädkammare, modernt och stilrent kök med plats för upp till åtta personer och utgång till balkong med utsikt mot Svartbäckens äldre villakvarter, rymligt sovrum med förvaring i form av två skjutdörrsgarderober och fönster i två väderstreck som ger gott om ljusinsläpp, vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong med trall som får funktionen som ytterligare ett rum under vår- och sommarhalvåret, sovrum med utsikt mot den fina innergården samt ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, takdusch och golvvärme. Här bor ni praktiskt med hiss från markplan, garage i källarplanet samt en lummig innergård med plats för både avkoppling och lek. Stabil förening med god ekonomi där värme, kallvatten, bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Kapellgärdet är ett populärt område bara ett stenkast från resecentrum och med gångavstånd till centrum med all dess bekvämlighet. Perfekt område för dig som pendlar eller jobbar centralt. Pendlar du med bil finns nära påfart till E4:an. Vill du motionera finns det flera träningsanläggningar i närheten samt Röbo där du kan öva på löpstegen. Tillgång till närbutik finns bara några meter från lägenheten och inom promenadavstånd finns bland annat affärshuset Kvarnen med tillgång till god service, Vaksala torg och UKK. Välkommen hem!


Kitchen inspiration

Furnish
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL Möblerbar hall med plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderober, grå klinker och vitmålade väggar. SOVRUM Sovrum med utsikt mot den lugna innergården och förvaring i linneskåp och garderob. Vitmålade väggar och ljuslaserad ekparkett. VARDAGSRUM Vardagsrum med ljuslaserat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till den stora inglasade balkongen som har trall och gott om plats för möblemang. KÖK Modernt och fräsht kök med vit skåpsinredning, vitt kakel och grå bänkskiva. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, ugn, kyl och frys i fullhöjd (Husqvarna/Electrolux). Vitmålade väggar och ljuslaserat ekparkettgolv. Utgång till balkong med kvällssol. SOVRUM Rymligt sovrum med två inbyggda skjutdörrsgarderober. Fönster i två väderstreck som ger gott om ljusinsläpp. Vitmålade väggar och ljuslaserad ekparkett. BADRUM Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare (Husqvarna/Electrolux) med bänk och förvaring ovanför. Badrummet har också en takdusch, handdukstork, wc, handfat med kommod och spegelskåp i vitt. Grå klinker med golvvärme och vitt kakel.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  81 kvm
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2015
Energideklaration
 • Description
  Då fastigheten är ny så finns ingen energideklaration upprättad.
Tv and internet
 • TV; Digital-TV via ComHem ingår i avgiften. Internet; Bredband, hastighet 100 Mbit/S och bredbandstelefoni via ComHem.
Parking/Other buildings
 • Det finns 31 st garageplatser för bil. Alla garageplatser är belägna under mark och nås via hiss eller trappa. Kostnad för bil 870 kr/mån. Det finns även 5 p-platser ovan mark utan el-plint för 350 kr/mån. Kön till parkeringar hanteras av det parkeringsbolag som föreningen har avtal med (Q-park). Enskild lägenhetsinnehavare ringer till Q-park för att ställa sig i kö.
Economy
 • Community fee
  4 070 kr/mån
 • Kommentar till månadsavgift
  Individuell avläsning av varmvattenförbrukning samt debitering därav tillkommer på angiven månadsavgift.
 • Försäkring
  120 kr/mån
 • Hushållsström
  275 kr/mån
 • Varmvatten
  70 kr/mån
 • Total operating costs
  465 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  3
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  2,2958
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Värme, kallvatten, bredband, kabel-tv och bostadsrätsstillägg (som ingår i föreningens försäkring).
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga planerade avgiftsändringar.
Föreningen
 • Benämning
  Positiv. I föreningen finns 44 lägenheter.
 • Kommande renoveringar
  Inga planerade renoveringar.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  De gemensamhetsanläggningar som finns i föreningen är cykelförråd, barnvagnsförråd, parkeringsgarage, mark runt hus och tvättstuga. En stor och trevlig innergård med gräsytor, lekplats, sittmöbler och grillmöjligheter finns också för föreningens medlemmar. Alla lägenheter har ett eget förråd i källaren.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use