Sök Meny
Såld

Uppsala - Kapellgärdet / Portalgatan 88

Ljus och öppen gavel-3:a med två balkonger!

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga gavellägenhet med två balkonger varav en inglasad. Här finner ni genomgående fina och genomtänkta materialval som bidrar till bostadens härliga atmosfär. Lägenheten erbjuder en hall med plats för avhängning och gott om förvaring i två skjutdörrsgarderober samt en klädkammare, modernt och stilrent kök med plats för upp till åtta personer och utgång till balkong med utsikt mot Svartbäckens äldre villakvarter, rymligt sovrum med förvaring i form av två skjutdörrsgarderober och fönster i två väderstreck som ger gott om ljusinsläpp, vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong med trall som får funktionen som ytterligare ett rum under vår- och sommarhalvåret, sovrum med utsikt mot den fina innergården samt ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, takdusch och golvvärme. Här bor ni praktiskt med hiss från markplan, garage i källarplanet samt en lummig innergård med plats för både avkoppling och lek. Stabil förening med god ekonomi där värme, kallvatten, bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Kapellgärdet är ett populärt område bara ett stenkast från resecentrum och med gångavstånd till centrum med all dess bekvämlighet. Perfekt område för dig som pendlar eller jobbar centralt. Pendlar du med bil finns nära påfart till E4:an. Vill du motionera finns det flera träningsanläggningar i närheten samt Röbo där du kan öva på löpstegen. Tillgång till närbutik finns bara några meter från lägenheten och inom promenadavstånd finns bland annat affärshuset Kvarnen med tillgång till god service, Vaksala torg och UKK. Välkommen hem!

Uppsala / Kapellgärdet
Portalgatan 88
Slutpris: 3 300 000 kr
Boarea: 81 kvm
Avgift: 4 070 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2016-11-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Portalgatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.