Search Menu
Bostaden är såld

Uppsla - Kungsängen/Centrum / Sågargatan 2 D

Välkommen till en mycket ljus och välplanerad 4:a med stor inglasad balkong om ca 9 kvm! Denna bostad har en funktionell planlösning och tack vare läget i huset och stora fönsterpartier får man ett fint ljusinsläpp och delvis fri utsikt över närområdet. Lägenheten erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig; såsom ett modernt välutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, tre rymliga sovrum och två helkaklade badrum. Gott om förvaringsmöjligheter i form av tre skjutdörrsgarderober, rymlig klädkammare och dessutom disponerar lägenheten ett källarförråd. Föreningen har en fin, grönskande och barnvänlig innergård. Ett kvarter bort finns en förskola samt en stor lekplats. I Kungsängen bor ni i ett lugnt område med gångavstånd från citykärnan och endast ett stenkast från lummiga Stadsparken med populär lekplats och café sommartid. Ett perfekt pendlarläge med ett par minuters promenad från Resecentrum. I närområdet finns all tänkbar service såsom Willys, restauranger samt frisörsalonger.

Uppsla / Kungsängen/Centrum
Sågargatan 2 D
Final price: 3 560 000 kr
Enclosed: 104 kvm
Community fee: 5 404 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsla / Sågargatan