Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Bostadsrättsföreningen Pysslingen
Umeå / Tomtebo
Näckens väg
Enclosed: 54,3 kvm
Community fee: 3 005 kr/mån
Rooms: 2 rum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)

Umeå - Tomtebo / Näckens väg

Du har nu möjlighet att teckna dig för en ny och fräsch bostadsrätt på omtyckta Tomtebo, ett ungt och naturnära område vid Nydalasjön, endast ca 5 km från Umeå centrum och med närhet till universitet och sjukhus. Bostadsrättsföreningen Pysslingen på Tomtebo bygger 3 hus med totalt 46 välplanerade bostadsrätter i storlek 1-4 rum och kök, alla med balkonger/uteplats och några med stora balkonger. Hög standard med genomgående ekgolv och helkaklade badrum. Se vidare information: brfpysslingen.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tvåa hus 3 54,3kvm
Tvåa hus 3 54,3kvm
Etta 39,9 kvm
Etta 39,9 kvm
Tvåa hus 3 54,3 kvm
Tvåa hus 3 54,3 kvm
Tvåa 59,8 kvm
Tvåa 59,8 kvm
Trea 70 kvm
Trea 70 kvm
Trea 70,2 kvm
Trea 70,2 kvm
Fyra 77,8 kvm
Fyra 77,8 kvm
Description
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hallen är rymlig, ger ett ljust intryck och är utrustad med kapphylla, garderob, städskåp samt el- och mediacentral. Här i hallen finns även ingång till lägenhetsförrådet. Utanför tamburdörren finns en praktisk tidningshållare. Kök och vardagsrum är placerade i en öppen planlösning som ger generösa ytor för social gemenskap och en luftig känsla till hela lägenheten. Ljusinsläppet kommer från stora fönsterpartier med fönsterbänkar i natursten. I det ljusa köket finns kökssnickerier med vita släta luckor. Ovanför den rostfria diskbänken och arbetsbänken i laminat sitter vitt kakel 100*300 mm i liggande utförande. Arbetsdelen i köket har även spishäll med inbyggnadsugn i bänkskåp, spisfläkt, fullstor kyl, fullstor frys samt diskmaskin. Bra belysning finns via lysrörsarmatur under väggskåpen samt en fast takarmatur. Sovrummet är ljust och välplanerat med ljusinsläpp från ett stort fönsterparti och här finns fönsterbänkar i natursten. Det ryms en dubbelsäng och det finns en garderobsvägg med fem vita garderober. För ett lugnt och enhetligt intryck har lägenhetens alla rum förutom badrummet likadana ytskikt. Golven är i klassisk mattlackerad eklamell (15 mm) med socklar av vitmålad furu. Väggarna är alla målade, medan taken är grängade. Innerdörrarna har vita släta dörrblad. Badrum kombinerat med tvättrum, inrett med grå klinkerplattor på golv, vitt kakel på väggarna samt målat tak. Här är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, wc, tvättställ inklusive kommod, spegelskåp med belysning och praktiskt uttag för 230V och duschdraperiskena. Även toalettpappershållare, handdukskrokar och fast takarmatur finns uppsatta. Badrummet har även ljusinsläpp från ett fönster. Mysig balkong i västerläge med utgång från köket. Här sitter ett räcke av aluminium med klarglas för att få maximalt ljusinsläpp samt även vindskydd. Golvet är av brädriven betong och väggen av samma material som övriga fasad.Taket är betong och utgörs av undersidan på ovanliggande balkong. Fast väggarmatur finns uppsatt samt ett eluttag. Lägenhetsförrådet finns inne i själva lägenheten, nås från hallen och har samma ytskikt som övriga lägenheten. Till förrådet ingår en fast takarmatur.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  54,3 kvm
 • Rooms
  2 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2018
 • Beskrivning
  I kvarteret Pysslingen kommer tre bostadshus att byggas, två hus som bestående av fyra våningar och ett lägre hus med två våningar. Hus 1 och 2 (fyra våningar) Grundläggningen utförs med platta på mark. Husen byggs med stomme och bjälklag i betong. Lägenhetsskiljande väggar består av betong så även bärande innerväggar. Övriga innerväggar består av stålreglar samt gipsskivor. Ytterväggar består av stålpelare och utfackningsväggar med regelstomme i trä och mellanliggande isolering. Fasaderna består av fasadskivor i vit kulör och inslag av brunlaserad träpanel. Yttertaksbeklädnad av röd papp. Fönster och fönsterdörrar med 3-glas, utsida av målat aluminium och vitmålad insida av trä. Rumshöjden är ca 2,50 m. Uppvärmning sker via det kommunala fjärrvärmesystemet och vattenburna radiatorer. Husen byggs välisolerade för att minska energiåtgången. Husen kopplas även till det kommunala vatten och avloppsystemet. Ventilationen med mekaniskt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. Trapphus med målade väggar, klinkers på golvet samt glasade entrédörrar med portkod. Innanför entrédörrarna finns postboxar. Entrédörrarna till lägenheterna är säkerhetsdörrar. Hiss finns. Hus 3 (två våningar) Grundläggningen utförs med platta på mark. Husen byggs med stomme och bjälklag i trä. Lägenhetsskiljande väggar med dubbelregelstomme i trä med dubbla skivor av gips och mellanliggande isolering. Fasaderna består av fasadskivor i vit kulör och inslag av brunlaserad träpanel. Yttertaksbeklädnad av röd papp. Fönster och fönsterdörrar med 3-glas, utsida av målat aluminium och vitmålad insida av trä. Rumshöjden är ca 2,50 m. Uppvärmning sker via det kommunala fjärrvärmesystemet med vattenburen golvvärme i bottenvåning och vattenburna radiatorer på våning två. Husen byggs välisolerade för att minska energiåtgången. Husen kopplas även till det kommunala vatten och avloppsystemet. Ventilationen med mekaniskt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. Gemensamt för fastigheten Fastigheten utrustas med en gemensam mätare för el samt en undermätare för respektive lägenhet. Gården planeras innehålla grönytor för lek och samvaro.
 • Other space
  Byggnad med förråd, soprum och undercentral, carportar, öppna bilplatser samt cykelparkering kommer att finnas på gården.
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration behövs ej
TV- och Internetanslutning
 • I varje lägenhet finns en mediacentral för tele, data och digital-TV, med uttag utplacerade i varje rum.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Det kommer att finnas 25 carportplatser där vardera kostar 400:-/månad samt 20 öppna bilplatser, vardera för 300:-/månad (varav 3 st med handikappbredd). Motorvärmarstolpe finns till varje plats.
Övrigt
 • SÅ GÅR KÖPET TILL: 1) FÖRHANDSAVTAL När kostnadskalkylen är registrerad av bolagsverket tecknas ett förhandsavtal för att garantera köparen rätten till en viss lägenhet. Efter tecknandet får du per post en faktura på förskottsbeloppet som är en del av handpenningen. Samtidigt görs också en kreditupplysning. 2) INREDNINGSVAL Efter byggstart sätter inredningsprocessen igång. Det är nu man får möjlighet att sätta sin egen personliga prägel på sitt nya boende - välja färg på kakel och klinker, välja köksluckor, färg på väggar och så vidare. En inredningsbroschyr skickas till alla köpare. Valen sammanställs på en samlad beställning. I samband med detta tecknas ett tilläggsavtal och 20% av en eventuell tillvalskostnad faktureras köparen. Resterande 80% ska vara betalda senast på tillträdesdagen. Kvitto på fullgjord betalning för tillvalen uppvisas i samband med nyckelutlämningen. 3) UPPLÅTELSEAVTAL När den ekonomiska planen är registrerad av Bolagsverket tecknas upplåtelseavtal. Avtalen skickas med automatik till köparen. I samband med detta erhålls en faktura på resterande del av handpenningen som är 10% av köpeskillingen med avdrag för förskottet som betalades i samband med tecknandet av förhandsavtalet. 4) BESIKTNING När lägenheten är färdigställd får du som köpare möjlighet att närvara vid besiktning av din nya bostad för att kunna framföra dina synpunkter samt kontrollera dina eventuella inredningsval. 5) BETALNING AV ÅRSAVGIFT Årsavgiften betalas månadsvis i förskott, från och med tillträdesdagen. Första avin skickas hem till dig och ska vara betald senast på tillträdesdagen. Kvitto på fullgjord betalning ska uppvisas innan utlämning av nycklarna till lägenheten sker. 6) TILLTRÄDE/INFLYTTNING Senast tre månader före tillträdet meddelas definitiv inflyttningsdag. Slutfakturan på resterande del av köpeskillingen skickas i god tid för tillträdet. Fakturan skall vara betald senast på tillträdesdagen. I samband med nyckelutlämningen visas kvitto på fullgjord betalning. En bopärm överlämnas som innehåller drifts- och skötselanvisningar. Nu är du hemma, varmt välkommen!
Economy
 • Community fee
  3 005 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Kommentar till månadsavgift
  I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, telefon samt bredband.
 • Hushållsström
  175 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  175 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Hushållsel tillkommer efter mätning. Beräknas till 1:a ca 130 kr/mån 2:a ca 175-190 kr/mån 3:a ca 225 kr/mån 4:a ca 260 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Föreningen
 • Benämning
  Pysslingen i Tomtebo
Området
 • Omtyckta Tomtebo är en naturnära stadsdel belägen vid Nydalasjöns södra ände, endast ca 5 km från centrala Umeå och med närhet till universitetsområdet, sjukhuset och en stor träningsanläggning. Tomtebo är ett ungt och levande område som utvecklas och bebyggs fortlöpande. Här finns både flervåningshus i form av bostadsrätter och hyresrätter, men även marknära flerfamiljshus och villor. Området kring Nydalasjön är mycket omtyckt för sina fina promenadvägar, motionsslingor, bad- och grillplatser, fiskemöjligheter, äventyrslekpark, skidspår mm. Barnomsorg, förskola och skola finns självklart här. Mycket bra busskommunikationer till centrum.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten