Sök Meny

Din mäklare i Umeå

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Umeå

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Umeå

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att vi de senaste åtta åren haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Vi har ett gediget och aktuellt kundregister, varifrån vi kan handplocka spekulanter till just ditt boende. Vi har anställt en egen fotograf/stylist, som hjälper dig med den sista touchen i ditt hem för att bilderna ska bli så säljande som möjligt. För dig som anlitar oss finns ett värdepaket med fina erbjudanden från olika företag i anknytning till bostadsbytet och du får självklart låna vårt flyttsläp kostnadsfritt. Kontakta oss idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkommen! Vi förmedlar och värderar alla slags fastigheter såsom villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder dig fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Umeå

Renmarkstorget 11 903 26 Umeå

Måndag-torsdag 08.30-17.00 Fredag 08.30-16.00 Lunchöppet.

Tel: 090-139000

umea@maklarhuset.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Våra medarbetare
Christer Bergh Kontorschef / Fastighetsmäklare
Christer Bergh
Kontorschef / Fastighetsmäklare
E-post
Lena Wahlström Fastighetsmäklarassistent
Lena Wahlström
Fastighetsmäklarassistent
E-post
Nina Gottfridsson Fastighetsmäklarassistent
Nina Gottfridsson
Fastighetsmäklarassistent
Stylist
E-post