Sök Meny
Såld

Umeå - Carlslid / Kopparvägen 45 o

Parhus i lugnt läge på Kopparvägen!

Välkommen till ett trivsamt parhus med härligt ogenerat läge mot skogsparti. Här erbjuds ett mycket lugnt och barnvänligt läge på Carlslid utan genomfartstrafik och med lekplats på innergården. Huset har ett trivsamt kök, öppna ytor på bottenvåningen och möjlighet till hela 5 sovrum. Två badrum finns och huset inrymmer även både klädkammare samt ett ordentligt kallförråd. Låga driftskostnader ger ett mervärde! Vissa ytskikt behöver förnyas vilket ger ett tillfälle att sätta sin prägel på husets interiör. Varmt välkommen på visning!

Umeå / Carlslid
Kopparvägen 45 o
Slutpris: 2 895 000 kr
Boarea/biarea: 128/15 kvm
Driftkostnad: 27 234 kr/år
Tomtarea: 310 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 sovrum
Såld: 2016-10-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västerbotten / Umeå / Kopparvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.