Sök Meny
Såld

Vännäs / Långgatan 42

Rymligt hus i härligt läge nära Vännäs fritidsområde. Stor balkongterass.

Rymligt hus i bra läge nära Vännäs fritidsområde med badanläggning, fotboll, ishall, camping och minigolf. Stor härlig balkongterass och rymlig välkomnande entréveranda under. Fönster är bytt i två etapper, 2005 och 1995. Mycket barnvänligt område. Fjärrvärme ger komfortabel och säker värme. Rymligt ljust kök med fönster i två väderstreck. Två garage, både i källare och friliggande. Välkommen till Vännäs!

Vännäs
Långgatan 42
Slutpris: 1 305 000 kr
Boarea/biarea: 122/70 kvm
Driftkostnad: 29 559 kr/år
Tomtarea: 893 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-10-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västerbotten / Vännäs / Långgatan
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.