Search Menu
Bostaden är såld

Härnösand - Solumshamn / Solumshamn 247

Ogenerat läge och fina möjligheter till aktiv fritid åretrunt!

Med vattnet i ständigt blickfång ligger denna tilltalande villa i ett mycket attraktivt läge på Solumshamn. Byggnaden håller åretrunt standard och givetvis finns även bryggor för båt- och strandliv. Vid huset finns ett stort altandäck i flera väderstreck där man har sol hela dagen, den stora öppna tomten inbjuder också till mycket lek och spel. Ett pampigt vardagsrum med högt i tak, vidunderlig utsikt och en mysig täljstenskamin. Helt nyrenoverat kök, badrum och tre sovrum. I våra ögon kan det inte bli mycket bättre än så här, om man vill bo i en lugn och harmonisk miljö med närhet till det mesta. Varmt välkomna till Solumshamn 247 önskar vi på Mäklarhuset.

Härnösand / Solumshamn
Solumshamn 247
Final price: 1 800 000 kr
Enclosed: 98/10 kvm
Running costs: 33 163 kr/år
Plotarea: 1589 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Härnösand / Solumshamn
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.