Förvaltarstigen 12

Förvaltarstigen 12

Slutpris

1 850 000 kr


Kubikenborg— Sundsvall

Förvaltarstigen 12


Slutpris
1 850 000 kr

Kubikenborg— Sundsvall

Familjedrömmen med stor potential!

Välkommen till familjära Kubikenborg och Förvaltarstigen 12!

Denna trevliga gavelbostad erbjuder inte bara ett fantastiskt läge utan även möjligheten att sätta din egen personliga touch på ditt nya hem. Från den rymliga uppfarten till den lättskötta trädgården, inbjuds du här till ett liv fyllt av bekvämlighet och möjligheter till utomhusnöjen!

Bostaden har en välplanerad planlösning med fina ljusinsläpp. Invändigt finner du en välkomnande hall med anslutande wc, fyra rymliga sovrum, ett mycket stort vardagsrum med fint parkettgolv och stora fönsterpartier mot fastighetens trädgård. Ett ljust och fint kök med goda arbetsytor, förråd/tvättstuga samt ett rymligt garage!

Det som särskiljer detta hem från övriga i kedjan är den utbyggnad som möjliggjorts tack vare dess gavelplacering. Detta ger bostaden extra ljus och rymd, som passar både den lilla och stora familjen perfekt.

Här bor du i ett familjärt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, naturområden och föreningsliv/fotbollsplan. Bara ett stenkast från fastigheten finner du även matbutik samt restauranger. Mycket goda bussförbindelser till och från stan med busshållplatsen ca 100m från huset.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
122/42 kvm
Driftkostnad
42 582 kr/år
Tomtarea
835 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-10

Mäklarhuset Sundsvall

Denna kedjehus på Förvaltarstigen såldes av oss 2024-04-10. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Förvaltarstigen.

Boka värdering

Felix Thunholm

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.