Hulta 21

Hulta 21

Slutpris

3 050 000 kr


Bollebygd

Hulta 21


Slutpris
3 050 000 kr

Bollebygd

Välskött villa med en underbar trädgård!

Välkommen till denna välplanerade och mycket välskötta villa som har allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt liv. Med generösa sällskapsytor är detta hemmet där du kan njuta av både avkoppling och underhållning i en fantastisk miljö.

Huset imponerar direkt med sin smarta planlösning som skapar en känsla av rymlighet och öppenhet. De generösa sällskapsytorna ger dig gott om plats att umgås med familj och vänner. Oavsett om det är en mysig filmkväll i vardagsrummet eller en festlig middag i matsalen kommer detta hus att vara navet för alla dina sammankomster.

Men det är inte bara insidan som kommer att förtrolla dig. Den härliga tomten är verkligen en pärla. Med en grönskande baksida kan du njuta av lugnet och skönheten i naturen. Det finns gott om utrymme för barnens lek och spel, trädgårdsprojekt eller bara för att koppla av och njuta av frisk luft och grönska.

Goda investeringar är gjorda på huset så som: Bergvärmepump 2020, nytt yttertak från 2007, dränering gjordes 2019/20 samt badrum som totalrenoverades 2015.

Här erbjuds fiber, två garage samt ett bostad som du direkt kan flytta in i utan stora renoveringar i närliggande framtid.

Förutom den underbara tomten har du också bekvämligheter i närheten. Idrottsplatsen Hestrafors med sin fotbollsplan och elljusspår ger dig möjlighet att njuta av sport och motion precis runt hörnet. Dessutom finns det en ridskola i närheten för de hästälskare som vill utforska ridningens glädje. När det gäller pendlingsavstånd är detta hemmet perfekt för dig som behöver ta dig till Landvetter flygplats, Göteborg eller Borås. Med smidiga kommunikationer är det enkelt att pendla till och från dessa destinationer, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att arbeta eller njuta av stadslivets bekvämligheter.

Varmt välkomna att boka visningstid!


Boarea/biarea
101/102 kvm
Driftkostnad
36 946 kr/år
Tomtarea
1 893 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-15

Mäklarhuset Bollebygd

Denna villa på Hulta såldes av oss 2023-10-15. Se alla våra försäljningar i Bollebygd samt även på Hulta.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.