Search Menu
Bostaden är såld

Floda / Tomtebackavägen 21

Mitt i en idyll med nära till natur

Här kommer man till en lantlig idyll men ändå nära till både Lerum och Flodas centrala delar. Beläget på en stor härlig trädgårdstomt där det finns både växthus och ett gästhus samt en träaltan. Tomten är plan och inbjuder till både lek och avkoppling. Boningshuset är litet men både funktionellt och modernt med både nytt kök och badrum. Man kommer in i en ljus och välkomnande hall som också är trapphus upp till övre plan. Här finns avhängningsmöjligheter för kläder och skor samt en liten garderob. Köket är både modernt och väl tilltaget med en för mysfaktorn vedeldad spis. Vardagsrummet har plats för både soffa och ett matbord, ljusinsläpp från tre väderstreck och en täljstenskamin. Övre plan har en oisolerad del som lätt kan iordningställas till ett all- alternativt arbetsrum och innanför detta ett isolerat sovrum.

Floda
Tomtebackavägen 21
Final price: 1 385 000 kr
Enclosed: 50/24 kvm
Running costs: 18 666 kr/år
Plotarea: 1214 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-07-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Floda / Tomtebackavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.