Edsvära Klockarebolet 1

Edsvära Klockarebolet 1

Slutpris

1 075 000 kr


Edsvära— Kvänum— Vara

Edsvära Klockarebolet 1


Slutpris
1 075 000 kr

Edsvära— Kvänum— Vara

Trevlig, nyrenoverad villa

I lugna Edsvära ligger denna hemtrevliga villa om fyra rum och kök i ett och ett halvt plan. Hela huset har genomgått en upprustning under 2023 och både utsida och insida har fått sig en rejäl ansiktslyftning.

På entréplan finns hall med trappa till ovanvåningen och här ligger även ett fräscht dusch/tvättrum. Rakt fram hittar man det rymliga, ljusa köket med snygga skåp från Marbodal och nya vitvaror. En nyinstallerad vedspis finns här också. Från köket nås matsal som även kan användas som sovrum. Intill matsalen har vardagsrummet sin plats. På ovanvåningen ryms två rejäla sovrum samt toalett, hall och förvaring i form av två vindsförråd.

Trädgården omges av häckar mot väg och granne och på tomten växer äppleträd, krusbär, hallon och rabarber. Till fastigheten hör också ett uthus; en tidigare ladugård med äldre djurdel, snickarverkstad, utedass och lada. Denna byggnad kan passa bra som ett framtida garage!

Här i Edsvära finns en friförskola/fritidshem på gångavstånd från huset. Till Kvänum med övrig service som skola, butik och restauranger är det ca 8 km.


Boarea/biarea
91/8 kvm
Driftkostnad
21 453 kr/år
Tomtarea
1 645 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-02-16

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Edsvära Klockarebolet såldes av oss 2024-02-16. Se alla våra försäljningar i Kvänum samt även på Edsvära Klockarebolet.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.