Skaravägen 18

Skaravägen 18

Slutpris

3 095 000 kr


Lerdala— Skövde

Skaravägen 18


Slutpris
3 095 000 kr

Lerdala— Skövde

Charmig villa i Lerdala finns nu till salu!

Välkommen till denna charmiga villa i hjärtat av Lerdala, där drömmen om det nya hemmet kan blir verklighet! Här finner du en oas av harmoni och skönhet som är svår att hitta någon annanstans. Denna villa har allt du kan önska dig och mer - en fantastisk trädgård, en gäststuga, en separat byggnad för bastu med relaxavdelning och en altan med en hisnande utsikt över trädgården.

Den första som slår dig när du kliver in i detta charmiga hus är de vackra trägolven som ger en naturlig känsla till varje rum och skapar en härlig atmosfär.
Köket är hemtrevligt med nyare vitvaror och gott om arbetsytor. Intill köket finns ett ljust härligt allrum där du kan koppla av och umgås med nära och kära.
När du kliver ut på altan kommer du att förlora dig i den fantastiska utsikten över trädgården, denna bjuder på fruktträd, olika bärsorter samt flertalet odlingslådor. Här kan du koppla av med en bok på kvällen när solen går ner.
Gäststugan är perfekt för besökande vänner eller familjemedlemmar, och den separata byggnaden med bastu och relaxavdelning är en plats där du kan koppla av och varva ner efter en lång dag.

Beläget mitt emot skolan i Lerdala by har du bekväm tillgång till skola/förskola till dina barn. Lerdala erbjuder också närhet till naturen och en lugn livsstil samtidigt som det är bekvämt beläget för pendlare till Skövde, Skara, Götene eller Mariestad.'

Med denna villa i Lerdala har du ett unikt tillfälle att skapa ditt drömhem i en fantastisk miljö.

Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva dess skönhet och charm på nära håll!


Boarea/biarea
110/30 kvm
Driftkostnad
66 197 kr/år
Tomtarea
2 120 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-01-10

Mäklarhuset Skövde

Denna villa på Skaravägen såldes av oss 2024-01-10. Se alla våra försäljningar i Lerdala samt även på Skaravägen.

Boka värdering

Malin Bengtsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Joel Wahlström

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.