Stallgatan 4

Stallgatan 4

Slutpris

3 400 000 kr


Majåker— Lidköping

Stallgatan 4


Slutpris
3 400 000 kr

Majåker— Lidköping

Nyrenoverat på Majåker

Välkommen till ett nyrenoverat kedjehus på lugna och barnvänliga Majåker. Här har man renoverat med omtanke, hållbarhet, stil och funktion i fokus. På ytan möts vi av en öppen planlösning med bland annat nya energieffektiva fönster, enhetligt ljusa golv, ett slätt innertak på entréplan och ljusa toner på både fasta möbler och väggar. Under ytan döljer sig bland annat nya vattenrör, ny el, tilläggsisolering, ljudisolering mellan både rum och våningsplan, vattenburen golvvärme på entréplan och nybyggda väggar med både OSB-skivor (för att enkelt kunna fästa saker på väggarna) och gips.
Kort sagt har man från 2019 fram tills idag renoverat i stort sett allt i och utanpå huset. Detta märks inte minst på den låga energiförbrukningen och på känslan när man kommer innanför dörren!

Stallgatan är en kort återvändsgata med bara 11 hus så här är det inte särskilt mycket trafik. Huset ligger med baksidan mot öst och framsidan mot väst, på båda sidor har man byggt rejäla altaner, så goda solmöjligheter ges hela dagen. Köket är dessutom så bra placerat i huset att det smidigt går att servera en måltid eller fika på valfri altan.

Genom Majåker går gång- och cykelvägar smidigt till både förskola, nybyggd låg- och mellanstadieskola och vidare fram till stadskärnan i Lidköping. Man har även närhet till kollektivtrafik, skog, grönområde och lekplatser.

Välkommen till ett perfekt hus för den som vill kunna flytta in med en gång och börja bo!


Boarea/biarea
138/1 kvm
Driftkostnad
31 541 kr/år
Tomtarea
407 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-29

Mäklarhuset Lidköping/Vara

Denna kedjehus på Stallgatan såldes av oss 2024-02-29. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Stallgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.