Search Menu
Bostaden är såld

Mölndal - Balltorp / Ålegårdsgatan 110

Fint och välplanerat radhus i Balltorp!

Mycket fint och välplanerat radhus med 2 sovrum i entréplan och ett sovrum på övre plan. Bostaden har i dag 3 sovrum, men det finns möjlighet att göra ytterligare ett sovrum då planlösningen från början innefattar 4 sovrum. I entréplan finns ett stort förråd om ca 19,5 kvm som även det kan inredas till ett extra rum. Köket är modernt renoverat 2009 och har utgång till en stor altan på den lugna baksidan mot skogen där det ultimata sydvästläget ger sol både på dagen och kvällen. Övervåningen erbjuder även ett stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Bostaden har ett duschrum och ett badrum med tvättmaskin. HSB Brf Peppared är ett lugnt och bilfritt område med lekplats invid huset. I Balltorp har du närhet till förskola, skola, naturen, golfbana och mataffär samt bra bussförbindelser in till centrum. Välkommen på visning!

Mölndal / Balltorp
Ålegårdsgatan 110
Final price: 2 930 000 kr
Enclosed: 116 kvm
Community fee: 7 400 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Ålegårdsgatan